Kvinne deler forlovelsesbilde med kollegene sine: Så oppdager hun en kjempefeil

22/02/2023 09:55

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Et frieri er en begivenhet du ønsker å dele med hele verden. Du vil selvfølgelig ikke holde tilbake noe sånt fra kollegene dine, som du ser nesten hver dag.

TikToker Tali gjorde også frieriet offisielt på jobben - om enn med en pinlig detalj.

New Yorkeren, som går under navnet 'tawlss' på TikTok, delte en video på plattformen som gjorde ulykken hennes synlig for alle.

I det korte klippet kan Tali sees smile sammen med sin kommende ektemann. Paret sitter på en båt i solskinnet foran New Yorks skyline, og den mørkhårede kvinnen viser stolt frem forlovelsesringen for kameraet.

Så langt så bra, hvis det ikke var for filnavnet på bildet som Tali lastet opp til chat-gruppen hennes på arbeidsplassen.

I tillegg til forlovelsesdatoen 9. november 2022 ble også programmet som Tali sist redigerte og lagret bildet med publisert: Facetune.

Den velkjente appen lar brukerne redigere bildene sine. Nesten alt kan fikses, brystene, ren hud, rett nese eller en perfekt frisyre.

Foto: Tiktok

Talis kollegaer var selvfølgelig nysgjerrige på hva hun skulle endre på bildet.

Da måtte Tali krype til korset og sa at tennene hennes var gule og hun brukte appen til å gjøre dem hvite.

Heldigvis kan hun se moroa i det selv, sannsynligvis også fordi hun har delt det på TikTok, og har blitt sett nesten 5 millioner ganger.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.