Kvinne deler tips: Finn ut "med 100 % sikkerhet" om kjæresten kommer til å være utro

20/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne har delt et tips om hvordan du "med 100% sikkerhet" kan finne ut om kjæresten din kommer til å være utro mot deg.

En kvinne har delt et tips til kvinner om hvordan de kan "vete at kjæresten deres kommer til å være utro". I samme slengen har hun innrømmet at det er tips som har «reddet» livet hennes.

19 år gamle Kira Arellano fra Las Vegas var i et fire måneder langt forhold der hun endte opp med å forlove seg med partneren sin, selv om han hadde vært utro mot henne tre dager før.

Men for å sikre økonomien, valgte hun å be partneren om å signere en ekteskapsavtale, som endte opp med å 'redde' henne fra et svært usunt forhold.

Dette er skrevet av Daily Star. "Ett ord: ekteskapsavtale," sier hun i en video delt på TikTok.

"Ekskjæresten min var utro mot meg mens jeg var gravid med barnet hans. Men jeg var selvfølgelig dum og ga ham en ny sjanse."

"Og jeg hørte hulkehistorien hans og vi gikk videre. Og så skjedde situasjonen med ekteskapsavtalen."

Kira foreslo at det ble inkludert en klausul i ekteskapsavtalen deres om at hvis noen i forholdet var utro, ville den andre parten ha krav på økonomisk kompensasjon for følelsesmessig skade.

"Han så på meg som om jeg var gal og startet en krangel," sier hun. "Jeg bare satt stille og visste ikke hva problemet var - bare ikke juks."

Det endte med at hun ble overbevist om at hennes daværende forlovede ville være utro igjen, og det var derfor hun bestemte seg for å forlate ham.

Hun har delt videoen på TikTok fordi hun har et ønske om å hjelpe andre kvinner å unngå utroskap i forholdet deres.

Videoen hennes har blitt populær på veldig kort tid og har blitt sett mer enn 2,7 millioner ganger.

I tillegg har den også fått hele 498.000 likes, og mange har tatt tipsene hennes til seg i kommentarfeltet.

"Den eneste måten jeg gifter meg på er hvis dette er i ekteskapsavtalen," kommenterte en seer. "Uansett hvor mye du elsker personen, få en ekteskapsavtale," sa en annen.

"Samtaleavtaler bør være helt normale. Det er ikke en dårlig ting. Beskytt deg alltid. Hvis han elsker deg, vil han signere den," skrev en tredje.

Kira har valgt å følge opp historien sin i en kommentar, der hun skriver at hun er glad for at hun kom seg ut av forholdet.

"Jeg er veldig takknemlig for at jeg kom ut av det forholdet og holdt meg fra å bli låst inn i et ekteskap med noen som ikke elsker meg og aldri elsket meg," skrev hun.

"Jeg jobber definitivt med å bli bedre, og det kan være veldig vanskelig noen ganger fordi jeg virkelig elsket denne personen selv om jeg vet at han såret meg og var utro mot meg."

"Jeg har aldri utro mot ham. Jeg prøvde å være den beste kjæresten og jeg vet at når jeg bestemmer meg for at jeg er klar til å starte et nytt forhold, vil jeg sørge for at jeg kan være en god partner."

I tillegg har hun skrevet at hun ikke har vært i kontakt med sin tidligere forlovede siden hun valgte å forlate ham.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.