Kvinne delte kreativ løsning på pengeproblemer: Nå blir hun møtt av kritikk

09/04/2022 21:26

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne som ikke hadde penger til mat har delt en kreativ løsning på problemet, men ikke alle er rettferdige av det.

En kvinne har møtt kritikk på nettet etter å ha innrømmet at hun gikk på 16 dater på rad fordi hun ikke hadde penger til å betale for mat selv.

TikTok-bruker Mccall Brock sa at hun hadde gått tom for penger da hun fortsatt var på college. For å få mat følte hun at hun måtte gå på date med gutter som ikke var klar over at det var hennes virkelige motivasjon.

Det betydde at hun klarte å arrangere ikke mindre enn 16 datoer på 16 dager, slik at gutta som inviterte henne ut kunne betale for maten hennes. Ved å gjøre det sørget hun for at hun fikk deilig mat, selv om hun ikke hadde råd til det. Det skriver The Mirror.

Etter å ha delt historien på nettstedet TikTok på sosiale medier, har hun delt sine følgere som noen hyller henne som et 'geni', mens andre tror hun har utnyttet mennene. Så langt har hennes innrømmelse blitt sett av mer enn 1,5 millioner mennesker.

"På college, da jeg gikk tom for penger til mat, gikk jeg inn på en dating-app, og innen 16 dager var jeg på 16 dager. En jente må spise", skrev hun i en tekstmelding til videoen hun delte på sosiale medier.

I kommentarfeltet ble hun raskt møtt med litt kritikk, noe som fikk henne til å understreke at mennene selv hadde invitert henne ut: "For å avklare, spurte alle disse mennene om jeg ønsket å gå på en date."

Imidlertid har ikke alle vært negative til hennes kreative løsning på pengeproblemene. Det er opptil flere som har hyllet henne og rost ideen hennes.

«Og det er en forretningsbeslutning», skriver en person i kommentarfeltet, mens en annen skriver: «Et universelt livshack».

En tredje person går til og med så langt som å kalle henne et geni: "Nei, det kalles bare å være et geni."

Imidlertid har ikke alle vært like støttende for hennes beslutning om å gå på date med menn, bare for å få betalt for maten hennes. Mange tror at det hun har gjort er å ha utnyttet mennene.

"Og det er derfor jeg ikke betaler," skriver en mann.

"Jeg har aldri gjort dette. Jeg føler at det utnytter dem. Spesielt hvis følelsene deres blir involvert", skriver en kvinne.

"Eller du kan få deg en jobb," sier en tredje person kort, tilsynelatende ikke en fan av løsningen hennes heller.

 

 

Læs også:

Hva er din favoritt sovestilling? Her er den overraskende betydningen for din personlighet Har du en spesiell sovestilling du foretrekker? I så fall kan det faktisk fortelle mye om din personlighet.
Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.