Kvinne er ute av stand til å gå etter at kiropraktor knekker nakken hennes

24/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Kennedy News and Media
Foto: Kennedy News and Media
En kvinne hevder at et besøk hos kiropraktoren gjorde at hun ikke kunne gå etter behandling for stiv nakke gjorde at hun fikk en revet arterie.

Mariah Bond, 29, dro for å besøke en kiropraktor i håp om å fikse nakken hennes, etter at en medisinsk massasje ikke klarte susen.

Under avtalen vred Mariahs kiropraktor raskt nakken hennes fra side til side. Tannpleieren, som 'aldri hadde vært hos kiropraktor' før, skjønte ikke at noe var galt da hun hørte en sprekk.

"Det sprakk begge veier og jeg hadde sett kiropraktorvideoer, så jeg trodde det var normalt, men da jeg reiste meg ble jeg veldig svimmel," husket hun.

Mariah begynte plutselig å kaste opp voldsomt og det begynte å krible i hånden hennes, så hun måtte hastes til sykehus.

"Jeg ringte mannen min fordi det ikke var mulig å kjøre bil, og jeg hadde ingen anelse om hva som foregikk," forklarte hun.

Det tok noen timer på sykehus før legene klarte å finne ut hva som hadde gått galt. "Jeg kastet fortsatt opp konstant, det var uten stopp. Jeg kunne ikke åpne øynene, for hvis jeg gjorde det, ville jeg begynne å kaste opp fordi jeg var så svimmel," fortalte Mariah.

"Jeg ble overført via ambulanse til et annet sykehus hvor de tok en CT-skanning og bekreftet at jeg hadde hjerneslag."

Det viste seg at Mariahs kiropraktor 'rev [hennes] arterien på baksiden av [hennes] nakke, så [hennes] hjerne fikk ikke noe blod."

Mariah ble holdt på sykehus i fem dager mens tilstanden hennes ble overvåket. I løpet av den tiden var hun ute av stand til å gå. Først på dag tre hadde hun kapasitet til å stole på en zimmer-ramme for å komme seg rundt.

"Jeg kunne ikke gå ordentlig eller bruke hendene riktig til å spise, det var som om jeg var et barn. Det var veldig rart. Hjernen min var der, men jeg klarte det ikke," fortalte hun.

"Mitt første slag var et hjerneslag, og de sa at jeg sannsynligvis hadde et minislag fordi jeg hadde rare følelser i bena. De var veldig forvirret fordi det ikke var vanlig med hjerneslaget jeg hadde, så de sa at jeg hadde sannsynligvis to."

I løpet av fjorten dager kunne Mariah gå igjen, men måtte gå på fysioterapi i to måneder før hun kunne gå tilbake på jobb.

Mariah tok sin siste CT-skanning 13. juni 2022 og fikk den gode nyheten om at fartøyet var fullstendig grodd. Hun sa:

"Jeg var veldig viljesterk på det tidspunktet fordi alle fortalte meg hvor godt jeg taklet dette. Jeg tror mannen min var mer redd enn meg, stakkar."

Siden den traumatiserende opplevelsen har Mariah imidlertid sverget å aldri besøke en kiropraktor igjen og gjør sitt beste for å øke bevisstheten om skaden de kan forårsake.

"Jeg ble sjokkert fordi jeg er så ung og du hører egentlig ikke om unge mennesker som har slag, spesielt fra kiropraktoren."

Hun innrømmet: "Jeg er ganske paranoid med nakken min nå. Jeg vet at jeg sannsynligvis ikke burde være det, men noen ganger hvis jeg har en rar følelse i hodet mitt, vil det sannsynligvis bli kalt PTSD, begynner jeg automatisk å tenke om jeg har et slag ? Jeg begynner å flippe ut."

Som et resultat sier Mariah: "Jeg ville fortalt folk ikke å gå til en kiropraktor. Jeg har allerede fortalt en million mennesker om ikke å gjøre det. Bare ikke gå eller i det minste ikke la dem gjøre nakken din. "

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.