Kvinne fant mannen i sengen med moren: En DNA-test avslørte noe enda verre

25/05/2023 13:50

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne oppdaget sin mann gjennom 25 år i sengen med sin mor. En påfølgende DNA-test avslørte noe enda verre.

En 40 år gammel kvinne fikk hjertet knust da hun kom hjem etter en tur. Her fant hun moren i sengen med mannen hun hadde vært sammen med de siste 25 år.

Dessverre var det ikke den eneste forferdelige overraskelsen som ventet henne. Det har den sønderknuste kvinnen avslørt i et innlegg på forumet Reddit.

– Jeg har vært sammen med min 39 år gamle mann siden vi var 15. Jeg ble gravid som 17-åring og vi flyttet inn hos foreldrene mine. Jeg ble gravid som 17-åring og vi flyttet inn hos foreldrene mine, skrev hun, ifølge Mirror.

Kort tid etter at de ble foreldre til eldstedatteren, giftet de seg og flyttet inn på gården til hennes avdøde bestefar. Denne gården lå rett ved siden av foreldrenes hus.

– Besteforeldrene mine bygde hus ved siden av foreldrene mine da de ble pensjonister. Foreldrene mine bestemte seg for å la oss bo i dette huset og fortalte oss at det ville være min arv, skriver hun.

– Mannen min og jeg hadde ingen problemer med dette. Vi fikk tre barn til, og jeg er for tiden gravid i syvende måned med mitt siste barn.

Hun sier også at hun anså ekteskapet deres for å være «bra». De var flinke til å holde ting spennende, gå regelmessig på date, kjøpe gaver til hverandre og være intime sammen flere ganger i uken.

Da hun kom hjem en dag etter en ferie med venninnene, ble hun knust av synet som møtte henne. Her fant hun moren og mannen sammen i sengen.

– Jeg kom inn på soverommet mitt og fant at moren min hadde samleie med mannen min. Moren min skrek at jeg skulle komme meg ut av «deres» soverom, noe som rystet meg enda mer, skriver hun.

– Dessverre var min eldste datter også hjemme på rommet sitt i den andre enden av huset og gjorde seg klar til fest. Hun løp ut og så min nesten avkledde mor løpe ut av huset vårt og smelle igjen døren.

– Datteren min var knust og dro hjem til søsteren min. Jeg ba henne om ikke å si noe før jeg hadde snakket med mannen min. Jeg ba ham fortelle meg sannheten. Han fortalte meg at moren min forførte ham da vi var 18 år og bodde i huset deres.

– De hadde vært ubeskyttet sammen minst en gang i måneden lenger enn vi var gift. Jeg skjønte det og fikk sjokk fordi det betydde at tvillingbrødrene mine og den yngste broren min kunne være mannen min.

Kvinnen, som har seks søsken mellom 42 og 18 år, klarte ikke lenger å holde den «motbydelige» nyheten for seg selv. Derfor fortalte hun faren alt.

– Jeg ringte faren min med en gang og ba ham komme hjem til meg. Jeg fikk mannen min til å tilstå, og faren min var knust. Han og moren min hadde også vært sammen siden videregående, forteller kvinnen.

Det er unødvendig å si at vi kunne høre moren min skrike fra huset sitt da han konfronterte henne. Min far kastet henne ut, og hun bor nå sammen med min 38 år gamle søster.

– Min far insisterte på en DNA-test for de tre yngste guttene før han ville tenke på ekteskapet. Tvillingene er min manns biologiske barn. Jeg har siden kastet ham ut, og han bor sammen med foreldrene sine.

Siden verken hun eller faren vil ha noe med dem å gjøre, prøver de nå å selge boligene sine. I stedet ønsker de å kjøpe en større bolig sammen et annet sted.

"Siden huset fortsatt var i min fars navn, får mannen min ingen penger fra salget. Det gjør heller ikke min mor, da arvede eiendeler ikke må deles ved en eventuell skilsmisse,» legger hun til.

«Mannen min er forferdet og rasende over at jeg har bevist at han faktisk har syv barn, og at jeg tar halvparten av virksomheten hans fra ham.»

– Mannen min startet sitt eget rørleggerfirma for noen år tilbake, og de første fem årene hjalp jeg ham med å få det opp og gå. Jeg gjorde kontorarbeidet og avbrøt min lærerkarriere for å hjelpe ham. I min stat deles alle eiendeler, inkludert bedrifter, likt.

Etter å ha gjort regnestykket, innså kvinnen at mannen hennes hadde impregnert henne og moren noen dager etter hverandre.

– Jeg er ekstremt bitter og sint på moren min. Spesielt for hykleriet hennes da hun ringte meg og skammet familien min når hun gjorde noe mye verre, skrev hun.

"Jeg forakter også min eksmann med alt i meg, da han noen ganger hadde samleie med min mor og jeg med få minutters mellomrom."

– Han gjorde moren min gravid mindre enn en uke etter at jeg ble gravid. Selv om jeg syntes det var så søtt og morsomt at jeg delte graviditeten med min mor, bar hun mine barns halvsøsken.

– Han har brutt all tillit jeg hadde til menn og det å være trofast. Jeg har allerede en god advokat, og faren min hjelper til med å betale for det.

– Tvillingbrødrene mine, en av søstrene mine og alle mine tidligere svigerforeldre har ikke hatt kontakt med meg. Mine barn har stort sett mistet alle sine besteforeldre, bortsett fra min far.

– Jeg har gått i terapi siden første uken i januar. Jeg har tilbudt mine to voksne barn å gå i familieterapi hvis de trenger det. Men de går i individualterapi selv nå, avslutter hun.