Kvinne filmet svigermor som snek seg inn om natten: Det hun hvisket er sjokkerende

01/11/2022 07:53

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne ble sjokkert da hun oppdaget hva svigermoren hvisket til henne mens hun sov.

Kvinnen har delt en rekke klipp på TikTok-profilen sin der hun forklarer at hun trodde det var 'et spøkelse' som hadde hvisket til henne til hun installerte et kamera på soverommet hennes.

I overvåkningskameraopptakene kan man se en kvinne stå ved siden av sykesengen mens hun sover. Kvinnen som sto ved sengen skal ha hvisket en rekke hatefulle ting.

Det skriver The Sun.

"Da jeg lastet ned en applikasjon for å høre meg selv snorke om natten, men jeg endte opp med å høre en stemme som sa at den vil drepe og hate ting," skrev hun som tekst til sin originale video på TikTok.

– Så jeg tror det er et spøkelse på soverommet mitt, men det viser seg at det var svigermor som kom inn på soverommet mitt og sa de tingene mens jeg sov, og hun sto over meg, sier han.

Foto: Tiktok

Videoen endte opp med å bli viral, og har på kort tid tiltrukket seg mer enn en million likes og flere tusen kommentarer.

Derfor følte kvinnen at hun måtte forklare nærmere om historien.

Hun avslørte at hun var sjokkert over å høre en stemme på soverommet hennes, etter å ha lastet ned og brukt et program du kunne ta opp lyder mens hun sov.

"Jeg var på TikTok en dag og scrollet, og disse annonsene dukker opp med" registrer deg selv i søvne om natten og hør deg selv farting "eller noe," forklarte hun i en annen video.

"Så jeg ønsket å gjøre det, og jeg hørte ikke meg selv snorke, men jeg begynte å høre denne veldig rare stemmen hviske i øret mitt."

– Den sa hatefulle ting som «du er så stygg» og «jeg hater deg», samt banning vil jeg ikke si. Og jeg vil ikke si den andre delen heller fordi de andre TikTok-ene mine ble tatt ned, men i utgangspunktet var det noen virkelig sårende ting.

– Og dette skjedde tre dager på rad, og jeg tenkte «å nei, det er et spøkelse i huset». Jeg trodde det var et spøkelse fordi min svigermor alltid har vært hyggelig mot meg - det er hun fortsatt den dag i dag.

"Hvis hun er så hyggelig mot meg, hvorfor skulle jeg anta at det var henne."

Kvinnen sa at hun ikke så eller hørte noe de første dagene, så hun antok at det hadde stoppet.

Men en tilfeldig kveld så jeg henne komme inn på rommet mitt, og jeg tenkte at hun kanskje lette etter noe fordi hun gikk av jobb sent den dagen. Men nei, hun sto ved sengen, sier hun.

Hun har også forklart at hun ennå ikke har konfrontert svigermoren, som bor sammen med kvinnen og kjæresten, fordi hun nettopp er løslatt fra fengsel.

Et ekstra klipp delt på TikTok-profilen hennes som stammer fra et overvåkingskamera, ser ut til å vise en kvinne som står ved sengen hennes.