Kvinne gikk på oppdagelsesferd i bestemors nye hus: Ble sjokkert over det hun fant i kjelleren

23/01/2024 05:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Da bestemoren flyttet inn i et nytt hus, bestemte hun seg for å utforske. I kjelleren endte hun opp med å gjøre et sjokkerende funn.

En TikTok-bruker har avslørt at hun gikk på oppdagelsesferd da bestemoren flyttet inn i et nytt hus. I den forbindelse oppdaget hun at huset skjulte en stor hemmelighet.

I kjelleren hadde forrige eier gjort om stedet til en slags bunker, hvor man kunne oppholde seg i tilfelle krig eller lignende.

I videoen på TikTok viser Carly rundt i kjelleren, samt forteller om noen av funnene som ble gjort. Denne videoen har blitt sett mer enn fire millioner ganger, og derfor har den blitt godt mottatt i sosiale medier.

Carly forteller også at bestemoren hennes ikke er flink til å gå i trapper. Derfor kommer hun egentlig ikke til å bruke kjelleren heller. Av denne grunn er det ingen planer om å lage den på nytt.

I begynnelsen av videoen ser det ut til at Carly bare befinner seg i en beskjeden og vanlig kjeller. Riktignok er det noen få skap til oppbevaring, men ikke så mye mer enn det.

I stedet er det et mindre rom i kjelleren som er utstyrt med et falskt rør som hun kan dytte inn. Når hun gjør dette, åpner hun en hemmelig dør inn til resten av den store kjelleren.

I videoen forteller Carly at denne delen av kjelleren ble brukt til oppbevaring av hermetikk, våpenskap osv.

Hun mener at den forrige eieren av huset var en såkalt 'prepper' som forberedte seg på krig, en zombieapokalypse eller noe helt annet.

Men det viser seg at det ikke er alt kjelleren har å tilby. I et rom med en elektrisk bryter og andre paneler finner Carly en skjult dør som hun kryper gjennom. Herfra går hun inn i en faktisk bunker.

«Da vi kjøpte huset, var det fullt av lagret hermetikk her,» sier Carly om det mørke, snuskete rommet. Hun viser også at det tilsynelatende ikke bare var hermetikk som ble oppbevart i dette rommet.

De fant imidlertid også gassmasker i rommet. I et annet rom fant de seks trebrakker som folk i bunkeren kunne sove på.

Selv om Carly hadde vært klar over alt dette en stund, gjorde hun en annen oppdagelse da hun lagde videoen sin.

Det viser seg at den tidligere eieren av huset har fått laget en spesialrenne som er tilgjengelig fra utsiden, slik at han raskt kunne få tilgang til kjelleren.

På slutten av videoen sier Carly at hun nå vet hvor hun skal gå hvis ting virkelig går galt. Fordi bestemoren hennes tilsynelatende har en bunker klar til å tåle alt fra krig til zombier.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.