Kvinne inviterte ekskjæreste til bryllupet sitt: svaret hans får hele nettet til å le

21/10/2022 12:54

Emma Sletta

Viralt
En kvinne fikk et uventet svar, da hun inviterte sin ekskjæreste til bryllupet sitt.

Heldigvis ender ikke alle mislykkede forhold i krangler, sjalusi og bitterhet.

Mange par er heldigvis i stand til å skilles på gode terminer, og noen klarer til og med å opprettholde et nært vennskap etter at de har gått hver til sitt.

Heldigvis har amerikanske Hayley Stamper et slik forhold til ekskjæresten sin, og derfor føltes det ganske naturlig å sende ham en bryllupsinvitasjon i forbindelse med hennes kommende bryllup, skriver Mirror.

Der andre mest sannsynlig ikke ville invitert eksen, fant Hayley Stamper det passende at ekskjæresten var til stede da hun sa ja til sin nåværende kjæreste og forlovede Austin i kirken.

Derfor sendte Hayley Stamper en invitasjons til eksen sin, men var nok ikke helt forberedt på responsen som kom tilbake.

Brudeparet hadde valgt en litt atypisk bryllupsinvitasjon, som i tillegg til at du måtte sjekke om du møtte opp eller ikke, endte med følgende linje:

«Jeg lover å danse, hvis du spiller:»

I løpet av denne frasen skulle de inviterte skrive en sang som definitivt vil få dem på dansegulvet, og det var her ekskjæresten valgte en ekstremt freidig respons.

I tillegg til å takke ja til invitasjonen, valgte han et nummer av musikkgruppen Heartland med den rampete tittelen ‘I Loved Her First’.

Heldigvis kunne Hayley Stamper lett se det morsomme i svaret, og derfor valgte hun i ettertid å legge ut et bilde av svaret på nettet, hvor det siden har blitt en stor hit.

«Vi er fortsatt venner som kan le og gjøre narr av hverandre, så hvis forloveden min og eksen min kan le av denne tweeten, så kan du også,» sier Stamper.