Kvinne oppdager dette bilde på Instagram: Da hun får øye på detaljen, velger hun å gå fra mannen sin

29/11/2017 10:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Instagram/Vlada Abramovich
Foto: Instagram/Vlada Abramovich
En kvinne valgte å droppe mannen sin på stedet, etter hun oppdaget noe veldig kjent med en fremmed kvinnes Instagram-bilde.

Da russiske Yulia Agranovych nylig satt og scrollet gjennom Instagram-profilen sin, kom hun plutselig over et bilde som virket veldig kjent. Det skriver Metro.

Den unge kvinnen fra St. Petersburg forteller selv at oppdagelsen av bildet var helt tilfeldig.

- Akkurat som enhver annen person i 2017 startet jeg dagen med å scrolle meg gjennom Instagram, og plutselig kom jeg over et spesielt bilde, forklarer kvinnen. 

På bildet var det en opplyst bilvei ved kveldstid, og avslørte en flott utsikt over et havneområde. En utsikt som Yulia Agranovych plutselig innså at hun kjente veldig godt igjen. Det var nemlig utsikten fra hennes eget soverom.

- Det viste seg at kvinnen (Vlada Abramovich, red.) og jeg hadde flere felles følgere. Og da jeg gikk inn på profilen hennes, fant jeg mange andre interassante bilder – inkludert noen av mannen min, forklarer Yulia Agranovych.

Derfor skrev den sjokkerte og sinte kona følgende kommentar til bilde som var tatt fra hennes eget soverom:

- Fin utsikt fra min manns soverom.

I stedet forklarte Nazar Grynko at han hadde hatt venner på besøk den kvelden, mens hun hadde vært ute en tur. Videre sa han at Vlada Abramovich som var kjæresten til en av vennene hans, og at hun måtte ha tatt bilde uten at han visste det.

Denne unnskyldningen kjøpte ikke Yulia Agranovych, og sa blant annet følgende til mannen sin:

- Hvis det hadde vært gjester her, så ville de vært på kjøkkenet og drukket te, ikke inne på soverommet. 

Vlada Abramovich var dog også rask med å understreke at hun ikke angret på forholdet til den gifte mannen.

- Hvis jeg vil ha sex, så får jeg det.

Samtidig måtte den utro Nazar Grynko krype til korset og innrømme at det også hadde vært andre affærere - men at han aldri hadde vært ’mentalt utro’. En unnskyldning som Yulia Agranovych ikke kjøpte.

Derfor har hun nå skilt seg fra den bedrageriske Nazar Grynko.

Les også: Se bildene: Britney Spears viser frem sin veltrente kropp i sports-bh og mini-shorts

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.