Kvinne redder forlatt hund: Når hun ser nærmere på hunden, får hun et stort sjokk

13/08/2023 09:30

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Denne hunden vekket umiddelbart hennes sympati: Den lodne vennen vandret i gatene i Cleveland i den amerikanske delstaten Texas i forrige måned da Zully Vasquez Ventura oppdaget henne.

Dessverre måtte amerikaneren forlate en redningsinnsats på grunn av dyrets sjenanse. Imidlertid oppnådde han endelig suksess noen dager senere. Ventura møtte imidlertid en helt ny utfordring noen timer senere.

I en samtale med The Dodo beskrev kvinnen hendelsene den gangen: "Hun utstrålte ren desperasjon. Jeg satte henne i bilen og kjørte hjem."

Ved ankomst ble den magre firbente vennen tilbudt både drikke og mat. Imidlertid viste Nala, som senere ble navngitt av Ventura, fortsatt tegn på nervøsitet.

For å avlede oppmerksomheten litt, ga redningsmannen sin nye venn en svømmetur. Da hun tok en nærmere titt på hunden, klikket den endelig for henne.

En avgjørende detalj hoppet plutselig inn i øynene til Ventura, som det fremgår av hennes virale TikTok-video om historien.

Dyrevennen la merke til at Nala sannsynligvis hadde født nylig. Dette ble antydet av brystkjertlene hennes. Men hvor var valpene?

Ventura sto nå overfor en ny utfordring. Til slutt bestemte hun seg for å forlate hundemoren i bilen og gå tilbake til det opprinnelige stedet.

Det hele startet underveis: "Ørene hennes ble plutselig mer våken, og nesen hennes begynte å jobbe ivrig," forklarte Ventura. "Hun fulgte en duft milevis og plutselig begynte hun å løpe."

Mens Nala var i bånd, dro hun bokstavelig talt redningsmannen med seg til de nådde et forlatt hus. Seks søte valper ventet utålmodig på moren sin.

"Jeg løsnet linjen slik at hun kunne gå til valpene sine," sa Ventura. "Jeg kunne nesten ikke tro det .... Jeg var så takknemlig for at de fortsatt var i live."

I mellomtiden har de søte ungene funnet nye hjem med kjærlige eiere. Bare Nala venter fortsatt på skjebnen sin.

Nedenfor finner du den rørende videoen.