Kvinne stoppet ved sikkerhetskontrollen på flyplassen: Du gjetter aldri hvorfor

11/11/2022 10:53

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Sarah ble stoppet ved sikkerhetskontrollen på en flyplass fordi hun hadde noe i “bakdelen” som hennes avdøde kjæreste hadde gitt henne i gave.

En kvinne ble stoppet ved sikkerhetskontrollen på flyplassen fordi hun hadde en ‘butt plug’ med sin avdøde kjærestes aske oppi. 

Kvinnen, som heter Sarah Button, delte selv den uvanlige opplevelsen i en video på TikTok. Videoen har endt opp med å gå viralt, og har blitt sett mer enn fem millioner ganger.

Leken var en gave fra hennes avdøde kjæreste, som hun angivelig hadde i ‘bakdelen’ da hun gikk gjennom sikkerhetskontrollen i De forente arabiske emirater, noe som angivelig forårsaket problemer med personalet. 

“Jeg forklarte hva det var, men det var en kvinnelig ansatt innenfor hørevidde av den samtalen, noe som førte til noen frem og tilbake mellom oss, og de mannlige ansatte likte ikke vulgariteten jeg prøvde å forklare,” sa Sarah, som er fra Australia, ifølge Mirror. 

Kjæresten hennes hadde kjøpt leken til henne i gave, for moro skyld før han døde. 

“Vi mistet kontakten en stund, og i løpet av den tiden gikk han bort og uten at jeg visste det visste han at han skulle dø og hadde lagt den i en boks som jeg fikk i begravelsen hans,” sa Sarah.

“Ærlig talt, det er det morsomste han noen gang har gjort. Jeg kommer til å bruke resten av livet på å le av det, noe som virkelig er bedre enn å gråte.” 

“Det er mer som om han har levert en vits som han har lagt opp fra graven, som er veldig mørk, men også veldig morsom.” 

“Jeg liker også at jeg kan ta ham med til steder vi har drømt om å se.” 

Hun har tatt med sin tidligere partners aske på flere eventyr, siden hun fikk gaven i begravelsen hans. 

“Livet mitt har endret seg mye og jeg skulle ønske han var her så han kunne se det. Men jeg er glad jeg kan ta ham med meg til steder som Great Barrier Reef og konserter med band han elsket,” sa Sarah. 

Den “romantiske gesten” har skapt mye oppstyr på nettet, og har fått mange brukere til å kommentere med sine synspunkter på det.

“Jeg har noen justeringer av testamentet mitt,” sa en bruker. 

“Hvis hun ikke har en buttplug som innerholder asken min, vil jeg ikke ha henne,” skrev en annen, mens en tredje la til: “Og de sier at romantikken er død.”