Kvinne trodde hun var gift med hennes livs kjærlighet: 6 år senere oppdager hun den sjokkerende sannheten om ham

17/11/2023 08:00

redaktion

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hun var i trettiårene og møtte sin sanne kjærlighet over Internett.

Men da den britiske kvinnen Mary Turner Thomson (58) fant ut hvem hun hadde ved sin side etter seks års dating, ble hun sjokkert.

Faktisk ligner Turner Thomsons livshistorie en moderne kjærlighetshistorie. I år 2000 krysset skjebnen stiene til den daværende alenemoren til en ni måneder gammel datter og hennes fremtidige ektemann, William Allen Jordan.

Den sjarmerende amerikaneren innledet et forhold, og etter bare to uker gikk han ned på ett kne for den skotske kvinnen.

"Etter seks måneder med dating ble jeg gravid, noe som var en stor overraskelse, siden han tidligere hadde fortalt meg at han var infertil," fortalte Turner Thomson med Mirror.

Selv om datteren deres, Eilidh, allerede var født og den nå tobarnsmoren fortsatt ikke mistenkte noe rart med ektemannens oppførsel, endret alt seg en dag da telefonen ringte.

I den andre enden av linjen var en kvinne som hevdet å være «den andre fru Jordan». Marys verden raste sammen.

Det viste seg at mannen hennes, William, faktisk hadde danset i flere bryllup, og var gift med tre kvinner samtidig, og hadde totalt 13 barn.

For å unngå mistanke og forklare hans fravær, utga bedrageren seg som en CIA-agent for alle konene sine. I virkeligheten var den amerikanske mannen bare en enkel IT-gründer.

For å høres troverdig ut, fabrikkerte Jordan hemmelige CIA-oppdrag og ga til og med bevis på arbeidet hans, inkludert lønnsposter. Selv da han ba Turner Thomson om løsepenger for påståtte «utpressere», forble den skotske kvinnen uimotsagt.

Jordan overtalte henne til å selge alt hun eide, inkludert leiligheten hennes, og ranet Turner Thomson for mer enn €200 000 (2,3 millioner NOK).

Etter at svindelen ble avdekket, erkjente William Allen Jordan seg skyldig i bigami, bedrageri og manglende registrering som seksualforbryter.

Han sonet to og et halvt år i fengsel i Storbritannia før han ble deportert til USA.

Mary Turner Thomson bearbeidet opplevelsen sin ved å skrive en bok med tittelen "The Bigamist" og ble en bestselgende forfatter.