To kvinner banket på og påstod de var fra sosiale myndigheter: Amanda forstod straks at noe ikke stemte

15/08/2016 13:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvinne fikk besøk av de sosiale myndighetene som truet med å ta barna hennes. Nå advarer hun andre mødre.

Amerikanske Amanda Walker ante ikke hva som ventet henne da hun plutselig mottok en mystisk telefon.

I den andre enden av røret var det en kvinne som forklarte at hun var fra sosiale myndigheter, og at de hadde mottatt en anmeldelse om at Amanda hadde forsømt barna sine. Det skriver Littlethings.com

Amanda Walker kunne ikke tro sine egne ører, men før hun klarte å komme med noen innvendinger, fikk hun beskjed om at hun ville få besøk en av de neste dagene.

Få dager senere banket det på døren. To velkledte kvinner stod utenfor, og forklarte at de var der for å undersøke anklagene, og at de kanskje ble nødt til å fjerne Amanda Walkers barn med tvang. 

- Jeg svarte okay, men var helt ute av meg. Jeg hadde ikke gjort noe galt, forklarer en sjokkert Amanda Walker, som straks følte at noe virkelig var galt. 

De to kvinnene viste nemlig ikke noe ID eller visittkort, og de viste henne knapt noen papirer som underbygget påstandene. 

Allikevel påstod de to kvinnene at de hadde rett til å undersøke huset, og begynte derfor å ta bilder av huset og Amandas sovende ettårige sønn. De begynte å ta på ham, og da ble det for mye for Amanda Walker.

- 'Løft på benet hans. Se på det! Løft armen hans. Se på den!' Sa jeg. 'Han har det bra! Det er ikke noe i veien med ham!' Jeg var virkelig redd da de tok på ham, for jeg trodde de ville ta ham, forteller Amanda Walker. 

Til slutt fikk den rystede moren sendt de to kvinnene ut av huset og ringt til politiet.

Men da politiet senere kontaktet de sosiale myndighetene, fikk de en uhyggelig beskjed. Myndighetene hadde nemlig ikke fått inn noe anmeldelse av Walker-familien, og de to kvinnene jobber ikke for de sosiale myndighetene. 

Senere erfarte den skremte Amanda Walker at en liknende hendelse hadde funnet sted hos en annen mor, April Faulkner. Hun hadde også opplevd at en kvinne dukket opp under påskudd av å være fra de sosiale myndighetene. 

Den fremmede kvinnen hadde prøvd å frata April Faulkners lille barn på samme måte, men Faulkner hadde heldigvis fått kastet kvinnen ut av huset.

Begge kvinnene har politianmeldt episodene, og nå står både Walker og Faulkner frem for å advare andre kvinner mot disse uhyggelige og falske besøkene.

Du kan se et innslag om de to mystiske besøkene i videoen nedenfor: