Kvinner deler 'utspekulert triks' som fikk daten til å ringe tilbake: Nå er de gift og har fire barn

10/11/2022 07:24

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne har delt et 'utspekulert triks' hun pleide å få daten til å ringe tilbake til henne. Tilsynelatende fungerte det, fordi de har vært gift i 26 år og har fire barn.

Mange ser det som nesten umulig å få en dato for å ringe for datoen. Det gjelder spesielt for de som har brukt et mylder av datingapper uten å ha funnet den spesielle personen.

Kim Young Clark har imidlertid en løsning på hvordan du får datoen din til å ringe deg. Hun har avslørt en helt spesiell metode som hun har brukt selv.

Og det er faktisk en enklere metode enn du kanskje tror, skriver Daily Star.

I en video som hun har delt på TikTok, hvor den har fått omtrent to millioner visninger, deltar Kim i en trend der kvinner deler historien om hvordan de scoret partneren sin.

"Da jeg 'ved et uhell' la igjen lommeboken min i bilen hans etter vår første date, så måtte han ringe meg for å returnere den," sier hun i videoen.

Kim avslører at hun la vesken sin i bilen hans og lot som om hun hadde glemt den. Hun håpet det ville få ham til å ringe henne - og det gjorde det.

"Gift i 26 år med fire barn. Jeg er et geni," sier Kim.

I kommentarfeltet har mange gitt uttrykk for at de er imponert over strategien hennes, som de har berømmet henne for.

– Jeg kommer til 'ved et uhell' å legge igjen lommeboken min i bilen hans. Jeg tenkte på det for noen uker siden. Men nå er dette en bekreftelse, skrev en bruker.

"Takk for tipset," sa en annen person kortfattet.

"Jeg forlot faktisk en gang de høyhælte skoene mine - det regnet og jeg tok dem av, og moren hans sa: 'Hun vil se deg igjen,'" skrev en tredje.

En fjerde person har avslørt at hun valgte en litt mer risikofylt metode. Hun la nøklene igjen i bilen, så daten måtte snu.

"Jeg la nøklene mine ved et uhell i bilen hans da han skulle på college, men han snudde og kom tilbake," skrev hun.

Men ikke alle syntes det var en god idé. For eksempel påpekte mange at han kunne ha misbrukt kredittkortet hennes.

"Hun risikerte all kredittkort informasjonen sin for denne mannen," sa en.

"Du vet at han er den rette når han faktisk ringer deg for å gi dem tilbake, i stedet for å ta pengene og dra," skrev en annen.

"Jeg vil å gjøre dette, men jeg tar pengene mine og kortet mitt ut av lommeboken min først," skrev en tredje.