Kylie Jenner er ikke sammen med Travis Scott for øyeblikket

12/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kilde sier utelukkende til PEOPLE at "dette er sannsynligvis ikke slutten" på forholdet til det mangeårige paret, som har vært knyttet sammen siden 2017.

Kylie Jenner og Travis Scotts av-og-av-forhold har slått av-bryteren igjen. En kilde bekrefter overfor PEOPLE at den 25 år gamle Kylie Cosmetics-mogulen «ikke er sammen med Travis akkurat nå».

"Hun tilbrakte ferien i Aspen med familien," deler kilden. "De har gått fra hverandre flere ganger tidligere, og dette er sannsynligvis ikke slutten på forholdet deres."

Jenner er på et helt annet sted enn den 31 år gamle «Sicko Mode»-rapperen, legger kilden til.

"Kylie er veldig fokusert på barna sine og virksomheten sin. Hun er ikke en stor festdeltaker. Travis er det motsatte. Han liker å feste. De har definitivt forskjellige fokus. Det har de alltid hatt."

Det har "aldri vært et enkelt forhold," sier innsideren, som bemerker at Jenner "slipper ut" hver gang det dukket opp juksrykter. "Det er en grunn til at de aldri giftet seg," legger innsideren til.

"Det har alltid vært veldig opp og ned. Og de har aldri engang bodd sammen. De har alltid hatt separate hjem."

Jenner og Scott har datet av og på siden 2017. De tok imot datteren Stormi Webster, nå 4, i februar 2018 og en sønn i februar 2022.

Selv i løpet av tiden deres fra hverandre har Jenner og Scott forsøkt å opprettholde et godt vennskap og samforeldreforhold for barnas skyld. Etter splittelsen i 2019 twitret The Kardashians-stjernen om hvor paret sto med hverandre.

«Travis og jeg er på gode forhold og vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi», skrev hun den gang. "Vennskapet vårt og vår datter er prioritert."

Tidligere beskrev Scott parets foreldrestil som "en mer naturlig stemning." "Som, mer selvdisiplin," sa han til CR Men i 2021.

"Som: "Ok, du vet at du må legge deg klokken 9, skal du være oppe til 11 eller skal du legge deg nå ?' Og det er så kult [å høre henne si], 'jeg skal sove!'"

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.