Lærer fikk brev fra 9 år gammel elev: Så begynte tårene å trille

11/08/2023 08:30

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun klarte ikke å holde tårene tilbake da hun leste brevet.

En barneskolelærer fikk et brev fra sin 9 år gamle elev, og nå har brevet tatt internett med storm.

Læreren fra Glasgow i Skottland, Gemma Dunnes, måtte undervise elevene sine som normalt mandag morgen, selv om hun hadde hatt en tøff helg.

I helgen hadde hennes 18 måneder gamle golden retriever, Charlie, gått bort etter å ha blitt avlivet etter at en svulst ble funnet nær hjertet.

Da elevene hørte den triste nyheten, ble de også berørt på vegne av læreren.

– Jeg kunne se elevene mine, så litt berørt ut fordi de kunne se at jeg var trist. Jeg følte jeg måtte fortelle dem det. De kjente Charlie fordi jeg hadde snakket om ham så ofte, og de hadde sett så mange bilder og videoer, sier hun til Today.

En av elevene ved navn Callum bestemte seg for å bruke fritiden sin til å lage en overraskelse for sin undertrykte lærer.

På slutten av dagen leverte Callum inn prosjektet han hadde jobbet med - et brev.

Brevet var en hyllest til den avdøde hunden, og da Gemma kom hjem og leste kortet, klarte hun ikke å holde tårene tilbake.

Gemma leste kortet høyt for datteren Lucie, som også var imponert over de fine ordene. Derfor la hun ut et bilde av brevet på sosiale medier, og herfra gikk det fort.

På bare to dager hadde innlegget fått over 130.000 likerklikk.

I kjølvannet av at hun mottok brevet, har Gemma fått mye oppmerksomhet fra folk hun ikke kjenner:

– Det rareste er at folk kaller meg som om de kjenner Charlie. Charlie var bare vår store elskelige hund, og plutselig visste verden hvem han var. Folk er så sympatiske med oss.

Du kan se brevet her:

Foto: Privat

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.