Lærer sendte SKUMMEL e-post før hun ble skutt av seks år gammel elev

08/02/2023 07:19

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Bare to måneder før hun ble skutt av en seks år gammel elev, sa læreren at hun var «ukomfortabel» da gutten var til stede.

En seks år gammel gutt er i politiets varetekt etter at han skjøt læreren sin på en skole i Virginia fredag.

Nå har det dukket opp en e-post som mer enn tyder på at læreren følte seg utrygg da gutten var til stede i klasserommet.

I en e-post fra 22. november, bare måneder før skytingen, beskrev læreren Abigail Zwerner to hendelser som involverte gutten.

I en hendelse hadde gutten gitt en skrå finger til en annen student, og en måned senere hadde han slått en annen student over ende ved å dytte ham.

"I dag føler jeg meg ikke komfortabel med å ha ham tilbake i klassen," skrev Abigail Zwerner i e-posten.

Læreren foreslo å kontakte guttens far for å avtale et foreldremøte der de kunne ta opp de åpenbare vanskelighetene gutten åpenbart hadde.

På den skjebnesvangre dagen for skytingen hadde Abigail Zwerner oppdaget at gutten hadde en pistol i skolesekken. En time før han rettet våpenet mot henne, hadde hun skrevet en melding til en bekjent som pekte på våpenet.

Abigail Zwerner ble skutt både i brystet og hånden. Likevel klarte hun å lede de andre elevene ut av klasserommet og i sikkerhet før hun selv ble kjørt til sykehuset.

Det anslås at rundt 44.000 dødsfall i USA i fjor var relatert til skytevåpen. Omtrent halvparten av dem var drapssaker, ulykker og selvforsvar, og halvparten var selvmord. Det er ifølge Gun Violence Archive.

Ingen studenter ble skadet i fredagens skyting. De har blitt flyttet til en gymsal av sikkerhetsmessige årsaker og har fått mulighet til å snakke med kriserådgivere.