Lege hevder: Dette ansiktsuttryket avslører om en mann er godt utstyrt

20/08/2022 16:14

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ifølge en amerikansk lege kan et ansiktsuttryk avsløre om en mann er godt utstyrt.

En lege og TikTok stjerne har avslørt at det faktisk er en sammenheng mellom størrelsen på en manns nese og hans edlere deler. 

Det skriver Daily Mirror.

Dr. Anthony Youn forklarer i en video på TikTok at studier viser at menn med større nese har en gjennomsnittlig lengde der nede på 13,4 cm, mens gjennomsnittet hos menn med kortere neser er 10,4 cm.

I samme video forteller han også sine 7,1 millioner følgere på TikTok at lengden ikke bestemmes av alder, høyde eller kroppsvekt, men heller til og med før fødselen.

I et forsøk på å trøste de som kan føle seg flau over størrelsen på kjønnsorganene sine, sier han at det betyr at den store, sterke "Hulken" faktisk vil ha en "liten, liten proboscis".

Videoen har endt opp med å gå viralt, og i skrivende stund har mer enn 7.2 millioner visninger på nettstedet for sosiale medier TikTok. I tillegg har den også blitt delt på YouTube, der den har over 1,5 millioner visninger.

Her kan du også tydelig se at det er en populær video, da det er mer enn 723 000 mennesker som har indikert at de "liker" videoen fra Dr. Anthony Youn på TikTok.

I kommentarfeltet var det begge mennesker som ble overrasket over informasjonen fra den amerikanske legen, men også folk som kunne fortelle at det også var noe de selv hadde lagt merke til.

"Jeg snakker av erfaring: det er sant," skriver en person, mens en annen skriver: "Jeg begynte faktisk å legge merke til det for en stund siden med gutta jeg går ut med. Det er nesten 90 prosent sant."

Andre brukte derimot kommentarfeltet til å kaste inn en liten vits: "Så leit for Voldemort," sa en person.