Mamma ble overrasket over knappen mellom dukkens ben: Da hun trykket på den, ble hun rasende

19/07/2023 14:30

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En mor ble veldig overrasket over å finne en trykkbar knapp mellom bena på barnets dukke. Da hun trykket på knappen, ble hun enda mer sjokkert.

Lekedukker har vært populære blant de små i utallige år, og hvert år produseres nye dukker som har helt nye funksjoner.

Leketøyprodusenten Hasbro står imidlertid bak en dukke som har falt i mye kritikk, da dukken har en knapp plassert på et upassende sted, og hvis du klikker på knappen, vises upassende lyder.

En mor hadde kjøpt dukken, som er en «Trolls World Tour Giggle and Sing Poppy Doll». Dukken er basert på de populære trollene som også har blitt gjort til spillefilmer.

Til sin overraskelse så hun imidlertid at det var en knapp ned mellom dukkens ben, og når den ble trykket, begynte dukken å le på en måte som kunne tolkes upassende.

Hun gisper når du presser henne mellom bena

Moren la deretter ut videoen på nettet, og den fikk folk til å bli helt gale. De kalte folkene bak dukken pedofile, og mente at dukken kunne brukes til å «groome» svært unge jenter.

– Hun lager en gispende lyd. Noen av dere vil nok ikke tenke så mye på det, men fordi jeg har barn, er dette en stor greie, sier moren i klippet.

Se videoen nederst i artikkelen

– Den lager en gispende lyd når du tar på hennes private deler, og for meg høres det ut som seksuelle lyder. Det er så urovekkende, sier moren.

På grunn av raseriet over knappen mellom dukkens ben, valgte Hasbro å trekke dukken.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.