Mamma bryter sammen etter rå kritikk av babynavn: Her er sønnens unike navn

17/03/2023

Emma Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun kan ikke tro at mennesker kan være så avskyelige.

Det britiske ekteparet Liana Jade og Connor Darlington har fått kritikk for navnet de har gitt sønnen.

Paret, som begge lever av å dele YouTube-videoer med sine til sammen 2,7 millioner følgere, har kalt sønnen Koazy - uttales Cozy - og navnet har blitt møtt med ikke bare lidende underholdning, men voldsom kritikk.

Podcasten "The Unplanned Podcast", arrangert av Matt og Abby Howard, inviterte Jade og Connor over for en prat om navnet. Paret avslørte at flere har skrevet at navnet hans er "helt latterlig", mens andre kommentarer bare er "helt ute av kontroll".

Og det hele kulminerer i en TikTok-video som viser en tydelig emosjonell mor som forsvarer barnets navn ved å si at det har sentimental betydning for henne og mannen hennes.

Paret, som venter sitt andre barn, lot kommentarfeltet på videoen stå åpent - bare for å møte enda mer kritikk.

Liana sier hun uten tvil kan forstå at navnet ikke er «noe for alle», men at det er ekkelt hvordan folk kritiserer det.

– Jeg visste at ikke alle ville elske navnet, så jeg kommer ikke til å sitte her og forsvare det, sier hun og legger til:

– Alle har rett til sin egen mening om navnet. Men det er annerledes når det er et kommentarfelt tilgjengelig for dem, tilgjengelig for fullvoksne, som smører barnets navn.

Heldigvis har fansen hennes vært raske til å vise støtte.

"Ikke gråt. Koazy er et flott navn! Kritikerne har bare ikke god smak i livet", skrev en fan i videoen, som har blitt sett mer enn 6 millioner ganger siden mandag.

"Koazy er et fint navn!" skriver en annen.

"Ikke bli opprørt. De kan si hva de vil, men et navn er personlig for foreldrene som har valgt det. Det skal ikke dømmes av andre."

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.