Mamma sender regning på 200 000 kroner til sin 23 år gammel sønn som bor hjemme

27/10/2022 08:32

Emma Sletta

Viralt
Du må være forsiktig så du ikke gjør moren din sint.

Noen ganger må mødre gjøre noe uventet for å få oppmerksomheten til barn. Spesielt når barna er bortskjemte drittunger som tar moren for gitt.

En mor fra Ontario, Canada, var så lei av sin utakknemlige 23 år gamle sønn som bodde hjemme og drar nytte av hennes hjelpsomhet når det gjelder klesvask, rengjøring, shopping og matlaging, at hun skrev en regning for de siste 13 månedene til sønnen.

Håpet var at sønnen som studerer skulle våkne opp og se hvor godt han har det.

I regningen, som den forskrekkede sønnen delte på sosiale medier, står det at moren krever 39.254 kanadiske dollar, tilsvarende rundt 250.000 norske kroner, fra sønnen.

De dyreste postene på regningen er utdanning og helseforsikring, men også transport, mat, internett og lommepenger bidrar til å få regningen til å legge seg opp.

Lyktes med metoden

Det er verdt å merke seg at moren krever 1000 kanadiske dollar tilsvarende 6000 norske kroner for at sønnen skal ha vært en drittsekk som ikke har satt pris på morens støtte både økonomisk og på andre områder.

Etter at sønnen delte regningen på sosiale medier, har kritikere vært ute etter moren for å gjøre opp foreldre i penger. Som svar forklarte moren at beregningen ble gjort i et øyeblikk av frustrasjon, og at sønnen ikke trenger å betale noe.

Men fra det sønnen skriver på sovjetiske medie, Reddit, har moren lykkes med den oppsiktsvekkende metoden.

"Dette var en veldig effektiv foreldreteknikk, og det har fått meg til å innse hvilken liten dritt jeg har vært", skriver han, og legger til at han håper å ta igjen senere.