Mann går ned på kne for å fri til kjæresten: Men så spør han søsteren i stedet

09/07/2017 12:00

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Da amerikanske Will Seaton fridde til sin elskede snudde han seg først mot kjærestens yngre søster som han også hadde en ring til.

Noen menn kan bare ikke få nok.

Hvis ikke bilen, konen, klærne eller jobben passer så vil noen menn gå gjennom ild og vann for å få det de gjerne vil ha.  

Man skulle tro at Will Seaton fra den amerikanske stat Indiana var en sånn mann da han skulle fri til sin utkårede, Ashley Schaus. Sannheten viste seg imidlertid å være mye mer kjærlig, skriver nypost.com.

Da Will Seaton og Ashley Schaus begyndte å date i 2010 var det en ting som den unge mannen skulle venne seg til. 

Hannah og Ashley var en samlet pakke og kunne ikke adskilles, siden Hannah har Downs Syndrom og diabetes var hun ekstra knyttet til storesøsteren sin. 

Foto: Privat

Så da Will Seaton en vakker vårdag i slutten av mars i fjor gikk ned på kne og fridde til Ashley Schaus, hadde han flere overraskelser i ermet. 

Foto: Privat 

Foto: Privat

Midt i en blomstermark i byen Santa Claus satte han seg nemlig på kne og ga søsteren Hannah en ring og spurte om hun ville være hans beste venn for alltid. 

Den overveldede svigerinnen sa ja med det samme og klemte Will Seaton, hvorpå han fandt fram ennå en ring og spurte Ashley Schaus om hun ville gifte seg med ham. 

- Det var det søteste øyeblikket i hele mitt liv å se Hannah bli så glad og føle seg så spesiell. Så kikket han på meg mens jeg sto og prøvde å ikke begynne å gråte, og jeg spurte om  ‘jeg var den neste’? Så gikk han ned på kne og spurte om jeg ville gifte meg med ham, sier Ashley Schaus til fox5.com. 

Bryllupet skal stå i oktober i år, og Hannah er overveldet over å være en del av søsterenss parforhold. Hun elsker nemlig Will Seaton like høyt som sin søster. 

- Han tar meg med ut og fisker og forteller morsomme vitser. Han får meg til å le og tar seg av meg, sier hun til fox5.com. 

Kvinner advarer mot populær bh: 'Jeg har aldri før i mitt liv hatt så vondt’