Mann klapper vill hest, selv om det er forbudt: Så gir hesten igjen

15/07/2022 13:57

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En mann bestemmer seg for å klappe en vill hest, selv om dette er strengt forbudt. Det angrer han på at noen sekunder etter

Som regel, når du er på stranden, er det en rekke regler som må overholdes. Dette gjelder uansett hvor du er i verden.

Ofte er det instruksjoner i forhold til badesikkerhet som må observeres, mens på andre strender er det dyrelivet du må være forsiktig med.

Selv om det var klart at sistnevnte var aktuelt på en strand på den amerikanske østkysten, gikk en mann likevel med på å ignorere den. Det var imidlertid ikke mer enn noen få sekunder før han angret på at han ikke hadde holdt seg til reglene.

Mannen var gjest på en strand på Assateague Island, som ikke bare er kjent for sine pene strender, men også for sitt rike og ville dyreliv.

Flere steder på stranden på Assateague Island har det blitt reist advarselsskilt, der det er tydelig skrevet at du bør holde deg borte fra dyrelivet som besøker stranden. Videoen av mannen som bryter reglene viser veldig tydelig hvorfor det er en god ide å respektere tegnene.

Selv om han ble informert om at han skulle holde seg borte fra de ville dyrene på stranden, valgte mannen likevel å gi en villhest et lite klapp på ryggen. Det kan virke ufarlig, men han fant snart ut at han sannsynligvis burde ha latt det være.

Det er ikke kjent om han ønsket å hjelpe hesten bort fra stranden, eller han var bare nysgjerrig. I alle fall oppdaget han imidlertid raskt at han må holde seg borte fra hesten en gang til.

Den ville hesten er ikke vant til å bli berørt av mennesker, og derfor reagerer den ved å sparke i gang. Mannen blir truffet av det harde sparket og faller til bakken, men kommer relativt raskt opp igjen, som du kan se i videoen nedenfor: