Mann som vant i lotto syv ganger hadde en spesifikk strategi han alltid holdt seg til

11/01/2023 16:57

Sofie

Viralt
Foto: WESH 2
Foto: WESH 2
En mann som ble millionær etter at han vant i lotto svimlende syv ganger, hevdet at han holdt seg til et system for å være heldig.

Richard Lustig, fra Orlando i Florida, vant store premier i syv statssponsede lotterispill fra 1993 til 2010, med gevinstene hans på mer enn én million dollar. Du kan se ham snakke om gevinstene sine her.

Premiene hans varierte fra $10.000 til $842.152, og han tok til og med et par ferier – en til Las Vegas og en til Memphis. I et intervju med WESH 2 avslørte han også at han hadde vunnet hundretusenvis av dollar i mindre premier.

Under et intervju med CBS hevdet Lustig at han hadde spilt lotteriet i rundt 25 år med begrenset suksess inntil han traff sin spesielle metode.

Han forklarte: "Det spiller ingen rolle hvordan du velger tallene dine, når du har valgt tallsettet ditt, undersøk dem for å finne ut om det er et godt sett med tall og hold deg til dem.

"Det er ingen magisk metode for å velge tallene dine, jeg får e-poster hver dag som spør. Ett tall vinner ikke jackpoten, et sett med tall gjør det.

"Den late utveien er å kjøpe hurtigvalg. Datamaskinen plukker ut tallene. Ikke spill hurtigvalg. Hurtigvalg er det verste du kan gjøre, du spiller med de verste oddsene."

Lustig fortsatte med å si at det som virkelig betydde noe var om du fikk deg et "godt sett" med tall eller ikke - men hvis du ville vite hva som utgjør et anstendig sett med baller, så må du kjøpe boken hans Lær hvordan du kan øke Dine sjanser til å vinne i lotteriet.

Lotterivinnende Lustig fortsatte med å si at det også var viktig å beholde de samme tallene - så når du velger settet du er fornøyd med, hold deg til dem, selv om de ikke har vunnet deg noe.

Lustig, som døde i 2018, 67 år gammel, advarte også folk om å spille ansvarlig og ikke bli for fanget av ideen om å vinne stort. Han la til:

"Ikke få lottofeber - ikke bruk dagligvarepengene dine eller husleiepengene. Husk en ting, hvis det er én vinner på lørdag kveld, vil det være millioner av tapere, ikke vær den personen Søndag morgen bekymrer du deg for hvordan du kan betale tilbake pengene du brukte.»