Mann trodde han tok uskyldig feriebilde av kjæresten: Men de to småjentene hadde skumle baktanker

11/11/2022 07:33

Emma Sletta

Viralt
Det var dette bildet mannen tok av kjæresten sin mens han besøkte et tempel i Thailand. / Foto: Reddit.
Det var dette bildet mannen tok av kjæresten sin mens han besøkte et tempel i Thailand. / Foto: Reddit.
Ville du ha oppdaget forbrytelsen på feriebildet i tide?

Det er så hyggelig og avslappende å være på ferie at du enkelt kan gå i en turistfelle.

En opprørt mann har delt på sosiale medier et bilde av sin smilende kjæreste foran et tempel i Thailand fra en nylig ferie. Paret ble ranet midt i et Kodak-øyeblikk uten å være klar over det, ifølge Daily Mail.

På bildet poserer kjæresten med to små thailandske jenter som har på seg tradisjonelle klær mens de kjærlig holder kvinnens hender.

Det ser ut som et vanlig feriebilde, som er fylt med gode minner. Men sannheten er litt annerledes, forklarer mannen som tok bildet av kjæresten sin.

Etter at han tok bildet, forsvant de to små jentene fra tempelet på Phra That Doi Suthep i Chiang Mai i Nord-Thailand, og kort tid etter oppdaget turistparet at kvinnen manglet armbåndsuret sitt.

Paret mistenkte ikke noe før de så bildet. / Foto. Reddit.

Da mannen så nøye på bildet, så han at han sannsynligvis hadde fanget øyeblikket da en av de to små jentene stjeler kjærestens klokke. Jenta til høyre på bildet har tak i kvinnens klokke, det er sett på bildet.

"Dette bildet har løst mysteriet med den savnede klokken", skrev mannen på det amerikanske sosiale mediet Reddit sammen med feriebildet.

Jenta har et godt fatt på kvinnens klokke. / Foto: Reddit.

Siden bildet ble delt, har tusenvis av brukere fortalt om sine uheldige feriehistorier på Reddit. Flere tror imidlertid at de har blitt utsatt for et lignende triks av nøyaktig de samme jentene ved tempelet i Nord-Thailand. Noen kan til og med vise bilder av jentene, som antas å være en del av en større gjeng tyver.

"Jeg har sett disse små tyvene før," skrev en bruker på Reddit.

Mens en annen person var fryktelig nær å få det samme bildet tatt som det uheldige paret.

–Faen! Jeg var fristet til å be om et bilde da vi så dem i templet, men jeg ville ikke være den typen turist og var også redd for at deres 'sjef' som snek seg rundt ville kreve penger hvis jeg nærmet meg dem, skriver en annen Reddit-bruker.