Megan fikk dette OL-bildet fra flørten hennes: Så ble han busted

28/07/2021 10:12

Emma Sletta

Viralt
Megan oppdaget at flørten hennes hadde gang i noe mystisk da han sendte henne et bilde

Megan-Marie har delt en video på det sosiale medie TikTok der hun forteller hvordan flørten hennes hadde avslørt seg selv da han sendte et bilde av ham som så på OL på TV.

Deretter har videoen hennes gått viralt, og har allerede blitt sett mer enn tre millioner ganger på de populære sosiale mediene.

I videoen viser hun en samtale hun hadde med flørten. Her begynner hun med å spørre om hva han gjør.

«Ser på OL med gutta. Vi ses i morgen,» svarer han.

Han sender deretter et bilde fra stuen sin, hvor du kan se at han har OL på TV.

Men da hun så på refleksjonen på kommoden hans, ble Megan overbevist om at hun kunne se et par kvinnelige ben ved siden av ham på sofaen.

Hun bemerket også at det var noen bøker som godt kunne se ut som noe som tilhørte en kvinne. Blant annet var det en bok om motegiganten Chanel.

Megan brukte hashtaggen 'cheater', og stilte spørsmål: 'Har jeg dum stående i panna?'

Et stort antall seere har siden kommentert videoen, og delt sine tanker om hvorvidt hun har rett i at han er utro mot henne.

Andre forsvarer ham imidlertid da de tror det ganske enkelt kan være en kvinnelig venn.

Megan selv ser imidlertid ikke ut til å være spesielt opptatt av hva hun så i refleksjonen i fyrens kommode. Hun har siden delt en annen video der hun skriver at hun fortsatt dater han.

"Jeg var på Hinge og møtte denne fyren, og vi skrev sammen i noen dager, og så var han som 'Hei. Vil dere treffes i morgen?», sier hun, og fortsetter:

"Jeg sa: 'Ja, definitivt.' Så da vi hadde planlagt å se hverandre, og fortsatte vi å skrive sammen.

"Ut av det blå skrev jeg 'Ser du på OL?' og han svarte: 'Jeg ser på OL med gutta', som en joke, og så sendte han bildet."

”Vi var på date dagen etter, og jeg tror vi skal treffes i kveld og i morgen. Han ser tiktokene mine. Han er ikke et stykke søppel, som alle sier. Det er bare gøy."

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.