Meghan Markle avslører: Snakket om sine selvmordstanker

08/12/2022 08:29

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meghan Markle har åpnet opp om sine kamper med mental helse i kjølvannet av fødselen av sitt første barn.

Duoen deltok på den glitrende Robert F. Kennedy Ripple of Hope Award-galaen i New York City, med prins Harry som fortalte folkemengdene at "deling av erfaringer og deling av historier har en enorm innvirkning" på andre.

De tidligere medlemmene av kongefamilien reiste seg på scenen for å delta i et intervju på scenen med Kerry Kennedy, datteren til den tidligere amerikanske senatoren Robert F. Kennedy, for åpent å diskutere Markles kamper på palasset.

"Jeg vil ikke at noen skal føle seg alene," sa Markle til publikum.

"Vi må alle, når vi kan, hvis vi føler oss modige nok, bare snakke ærlig om din egen opplevelse."

Hun la til: "Det gir andre mennesker rom og mot til å gjøre det samme, men mer enn det, å føle at du ikke er alene, fordi jeg tror det ofte er det som kan være den største hindringen når du føler det slik, du ser ingen vei ut."

Den tidligere Suits-skuespilleren fortalte mengden av bemerkelsesverdige ansikter, inkludert Alec Baldwin, Blake Lively og Ryan Reynolds, at ved å åpne opp for verden kan du være et ledelys for andre.

"Til syvende og sist, hvis du føler at det er noen andre som har en levd opplevelse, har de kommet til den andre siden, og ga et eksempel på motstandskraft, et eksempel på "det er en lykkelig slutt", jeg tror det er det folk flest er sannsynligvis oppsøke i de øyeblikkene, sa Markle.

Hun la til at det er grunnen til at hun bestemte seg for å fungere som det fyrtårnet av håp.

Markle sa: "Det er derfor jeg tok beslutningen om å bare si, 'hvis min erfaring kan hjelpe noen andre til å ikke føle det samme eller å vite at det er håp, så er det verdt hvert sekund av det som følger med det'."

Prins Harry la til: "Vi kan helbrede sammen hvis vi deler historiene våre."

Markle har tidligere åpnet opp med Oprah om hennes kamp med hennes mentale helse under deres bombeintervju om kongefamilien, livet på Buckingham Palace og hvordan hun vurderte selvmord.

Den tidligere Deal or No Deal-modellen hevdet at "seniorer" i palasset fortalte henne at det ikke ville være bra for institusjonen hvis det ble avslørt at hun fikk profesjonell hjelp for problemene sine.

Prins Harry og Meghan Markle mottok også en pris for sin aktivisme på Ripple of Hope Award-gallaen.

Netflixs dokumentaren om de tidligere kongelige, Harry & Meghan, kommer 8. desember.