Menn i varebil roper ‘jævla hore’ etter en 22-årig kvinne på gaten - så tar hun den perfekte hevn

21/10/2016 14:30

Anniken Hauge

Viralt
Denne unge kvinnen tok saken i egne hender, etter hun så seg lei av å bli trakassert på gaten.

22-årige Courtney Greatrex hadde en ubehagelig opplevelse da hun tidlig onsdag morgen gikk på en travel gate i London.

Plutselig hørte Courtney Greatrex lyden av en ringeklokke. Da den unge kvinnen snudde seg, fikk hun øye på tre menn i en hvit varebil som ropte etter hende.

Det skriver Daily Mail.

Courtney Greatrex ba mennene om å stoppe, men da de svarte med å rope at hun var en 'jævla hore', begynte hun å gråte.

Etterpå skrev den unge kvinnen et innlegg på det sosiale mediet Facebook:

- Før klokken 8 i dag morges ble jeg gjentatte ganger provosert av disse tre mennene, i varebilen deres i en langsom trafikk. De fulgte etter meg bortover veien, ringte med en sykkelklokke og plystrer etter meg for å på de og le. Så jeg tok et bilde av varebilen, ba de om å la meg være i fred, og da gjemte de vekk ansiktene sine, men ikke før de hadde kalt meg en jævla hore. 

- Forstå meg rett, seksuell trakassering finnes og trives i London, og dette skjer de fleste morgener. Men i dag aksepterer jeg det ikke. Slapp helt av gutter, å plystre fra firmabilen deres, betyr at sjefen deres snart finner det ut.

Foto: Facebook

Slik beskrev Courtney Greatrex hendelsen i innlegget sitt, som hun delte med bilder av mennenes hvite varebil.

- Jeg skalv av sinne. Klokken var halv åtte, og jeg kan ikke engang gå på jobb i jeans og en frakk uten at folk roper til meg på den måten, sier Courtney Greatrex og tilføyer:

- Jeg snakket med sjefen deres som håndterte det veldig bra, men firmaet er nødt til å forholde seg til det faktum at disse mennene var i en bil med deres opplysninger på.

Firmaet har i ettertid sparket en av mennene og er i gang med å undersøke saken nærmere. Daily Mail har kontaktet de for å få en kommentar om saken, men har enda ikke fått noen tilbakemelding.