Menn i varebil roper ‘jævla hore’ etter en 22-årig kvinne på gaten - så tar hun den perfekte hevn

Denne unge kvinnen tok saken i egne hender, etter hun så seg lei av å bli trakassert på gaten.

22-årige Courtney Greatrex hadde en ubehagelig opplevelse da hun tidlig onsdag morgen gikk på en travel gate i London.

Plutselig hørte Courtney Greatrex lyden av en ringeklokke. Da den unge kvinnen snudde seg, fikk hun øye på tre menn i en hvit varebil som ropte etter hende.

Det skriver Daily Mail.

Courtney Greatrex ba mennene om å stoppe, men da de svarte med å rope at hun var en 'jævla hore', begynte hun å gråte.

Les også

Det likner på et bilde av en bestemor som holder barnebarnet sitt, men vent til kameraet zoomer inn

Etterpå skrev den unge kvinnen et innlegg på det sosiale mediet Facebook:

- Før klokken 8 i dag morges ble jeg gjentatte ganger provosert av disse tre mennene, i varebilen deres i en langsom trafikk. De fulgte etter meg bortover veien, ringte med en sykkelklokke og plystrer etter meg for å på de og le. Så jeg tok et bilde av varebilen, ba de om å la meg være i fred, og da gjemte de vekk ansiktene sine, men ikke før de hadde kalt meg en jævla hore. 

- Forstå meg rett, seksuell trakassering finnes og trives i London, og dette skjer de fleste morgener. Men i dag aksepterer jeg det ikke. Slapp helt av gutter, å plystre fra firmabilen deres, betyr at sjefen deres snart finner det ut.

Foto: Facebook

Slik beskrev Courtney Greatrex hendelsen i innlegget sitt, som hun delte med bilder av mennenes hvite varebil.

- Jeg skalv av sinne. Klokken var halv åtte, og jeg kan ikke engang gå på jobb i jeans og en frakk uten at folk roper til meg på den måten, sier Courtney Greatrex og tilføyer:

- Jeg snakket med sjefen deres som håndterte det veldig bra, men firmaet er nødt til å forholde seg til det faktum at disse mennene var i en bil med deres opplysninger på.

Firmaet har i ettertid sparket en av mennene og er i gang med å undersøke saken nærmere. Daily Mail har kontaktet de for å få en kommentar om saken, men har enda ikke fått noen tilbakemelding.