"Min fem år gamle sønn nektet å rydde opp på rommet sitt, så jeg kastet lekene hans ut"

18/04/2021 10:23

Emma Sletta

Viralt
En mor har kommet under motvind på sosiale medier etter å ha avslørt at hun kastet ut sønnens leker fordi han nektet å rydde opp på rommet sitt.

TikTok bruker Tabatha Marie har avslørt at hun bestemte seg for å straffe sønnen sin da han nektet å rydde opp på rommet sitt. Det gjorde hun fordi hun nekter å oppdra «respektløse menn».

På sosiale medier har hun delt en video som viser hvordan hennes fem år gamle sønns rom er fylt med leker på gulvet.

 

 

"Når du ber barnet ditt om to dager for å rydde opp på rommet sitt, og svaret hans er: 'Nei, du kan rengjøre det, mamma'. ok. Det er jeg glad for å gjøre», kan hun bli hørt si i videoen.

Deretter filmer hun seg selv med lekene sine og kaster dem i søppelsekker. På den andre siden av videoen skrev hun: «Søppelbøtte her kommer vi».

"Mamma oppdrar ikke respektløse menn. Det er ikke en mors jobb eller en kvinnes jobb å gjøre noe. Du har rotet det til, du rydder opp. Hvis du ser mamma slåss, så hjelp henne. Ikke sitt der og la en kvinne slåss. Setning. Barna mine vil lære dette raskt, fortsetter hun.

Tabatha har innrømmet at den «ekstreme» straffen var vanskelig, men hun var fast bestemt på å gi sønnen en lærepenge.

" Jeg hatet å se uttrykket i ansiktet hans da han så rommet sitt. Det såret meg like mye, men jeg vil ikke at barna mine skal være respektløse, la hun til.

Hennes forskjellige og nesten sjokkerende tilnærming til problemet har delt vannet. Imidlertid har mange foreldre uttrykt forferdelse over hennes "grusomme" straff.

«Den store mengden rot er overveldende for et barn», skriver en bruker, mens en annen skriver: «Du kunne ha hjulpet ham og vist ham hvordan.»

"Han er for ung. Du må hjelpe ham ved å vise ham», skriver en tredje.

Imidlertid var det noen mødre som trodde det var riktig tilnærming og roste hennes "tøffe kjærlighet".

"Godt jobbet, mamma! Folk som ikke er enige, har også barn som ikke respekterer noen. Inkludert foreldrene sine», skriver en bruker, mens en annen skriver: "Jeg synes det er flott."

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.