Mor finner en farget klump på badet - så oppdager hun den ekle sannheten

10/02/2017 12:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
I begynnelsen trodde en amerikansk mor at en oransje ting hun fant på badet var en duftspreder. Men så åpenbarte den ekle klumpen sitt sanne vesen. Nå går historien verden rundt.

Da en amerikansk mor til tre Ashford Evans kom hjem fra jobb, ble hun møtt av en nærmest alarmerende taushet. Barna hadde ikke kommet hjem fra skole enda, og hun var alene.

Da hun kom ut på toalettet, gjorde hun et merkelig funn. Den travle moren fra South Carolina spottet nemlig en veldig merkelig gjenstand på badet som luktet godt, skriver hun på bloggen sin. 

- Da jeg kom ut på badet, ble jeg møtt av en deilig sitrusduft som fylte hele rommet. Jeg fant en av barnas skåler med det som liknet en inntørket grapfrukt-såpe, skriver Ashford Evans på bloggen sin.   

Det kunne ikke Evans huske at hun hadde kjøpt - men pytt pytt.

Den laksefarvede klumpen luktet godt og lot til å være en slags inntørket håndsåpe, og i troen om at klumpen kun var såpe, luktet Ashford Evans flere gange på den. 

Neste morgen kom en av barna ut fra badet og nærmest kysset den velduftende såpen som fikk badet til å lukte så godt, forteller moren på bloggen sin. 

- Ved du hvor såpen kommer fra? spurte Ashford Evans datteren, som svarte at sønnen hadde tatt den med hjem fra teakwondo og hadde funnet den i guttenes garderobe. 

Plutselig gikk det op for Ashford Evans hva hun havde tatt på og luktet på hele gårsdagen. 

Sønnen hennes hadde tatt en urinal-kule hjem, som samtlige gutter fra teakwondo-gruppen sikkert hadde tisset på, og som datteren nettopp hadde kysset. 

En urinalkule er en en slags duftspreder som fjerner lukten av urin i et pissoir.

Ashford Evans slo straks den ekle kulen ut av datterens hånd som skrek: 

- Nei, det er min favorittduft! hvor moren  i vilden sky skrek tilbake: 

- Vask munnen din, hendene dine, for guds skyld vask alt! 

Ashford Evans har i ettertid delt historien på bloggen sin og på Facebook, hvor andre har ledd og delt den ekle opplevelsen med den ‘eksklusive såpen’.

Se innlegget nedenfor.