Mor tar med 3-årig datter på dametoalettet: Det jenta plutselig utbryter får moren til å dø av skam

06/10/2017 14:15

Anniken Hauge

Viralt
En mor var i ferd med å dø av skam da hennes treårige datter plutselig delte en pinlig opplevelse på et offentlig dametoalett.

Barn er friskt ærlige da de ikke har samme filter som det voksne som regel benytter seg av. 

Hvis en dame er tykk, en mann har et merkelig skjegg eller en hund ser rar ut, så kan du være sikker på at barn får sagt det høyt og kanskje til og med peker på vedkommende.

Det var akkurat en slik opplevelse den britiske moren Tara Wood hadde i slutten av juli, da hun var på et lokalt kjøpesenter med sin treårige datter Norah, hvilket moren har skrevet om på Facebook.

- Norah og jeg var ute og shoppet, da hun plutselig tok seg i skrittet, klemte bena sammen og sa hun måtte tisse. Vi fant toalettet i den andre enden av senteret, og det var allerede en der som fikk hele toalettet til å stinke. En stank som fikk det til å renne av øynene mine. 

Tara Wood fikk geleidet datteren inn på toalettbåsen ved siden av som heldigvis var ledig, for moren ville gjerne få toalettbesøket raskt overstått, før ‘stanken satte seg i tøyet’, som moren billedlig beskriver det. 

I båsen ved siden ble det musestille. 

Men da datteren endelig fikk satt seg på do, klarte ikke kvinnen i båsen ved siden av å holde seg lengere.

- Plutselig hørtes en maskinpistolslignende serie av promp, som var så dype at man trodde bakken ristet under føttene. Jeg ser for meg at damen i båsen ved siden av rett og slett ikke klarte å klemme rompeballene sammen lengere, skriver Tara Wood. 

Datteren kikket opp på moren og smilte, hvorpå moren holdt en finger opp til munnen og mimet ‘shh’, så datteren ikke skulle nevne sidemannens uheldige opplevelse.

Men det ble rett og slett for fristende for den lille jenta å ikke skulle si noe.

- Woow, mamma! Hørte du det, mamma? Det var noen store promper. Det var damen ved siden av oss. Hun prompet og prompet og prompet. Går det bra, dame? Du med de store puppene? Promp, promp, prompt, sa datteren mens moren ble helt rød i ansiktet. 

Tara Wood holdt da på å dø av skam, og ba datteren om å ti stille og tørke seg så de kan komme ut, men datteren gir seg ikke. 

- Hun har bæsjet også. Hun både bæsjer og promper mamma, lukter du det, mamma?

Da blir det rett og slett for mye for moren, som løfter datteren fra do, tørker henne og tar på buksa igjen, mens hun smører dem begge med håndsprit.

- Så til deg, kvinnen som satt ved siden av oss på toalettet den dagen. Jeg vil gjerne benytte anledningen til å unnskylde for datteren min sin kommentar under din voldsomme mageknip, skriver Tara Wood til slutt i innlegget sitt. 

Det er nå mange som har moret seg over denne historien, og innlegget er delt mer enn 96.000 ganger. 

Les selv hele morens innlegg på Facebook her: 

 

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.