Mors skremmende bilde etter voldsom ulykke går nettet rundt: 'Man tror aldri at det skal skje en selv'

29/09/2017 10:15

Anniken Hauge

Viralt
Den amerikanske moren Jenna Casado Rabberman advarer andre foreldre med uhyggelig billede.
Den amerikanske moren Jenna Casado Rabberman advarer andre foreldre med uhyggelig billede.
En amerikansk mor var involvert i en voldsom bilulykke som totalskadet bilen hennes. Nå deler hun et skremmende bilde som får tusener til å reagere.

Når man skal ut og kjøre med barna i bilen, så er det viktig å feste barnet godt fast i barnesetet før turen startet, så det ikke skjer noe under kjøreturen. 

Barnesetets formål er at holde barnet sikkert i tilfelle en ulykke, hvilket den amerikanske moren Jenna Casado Rabberman fra Lancaster i Pennsylvania, opplevde da hun mandag var involvert i en voldsom ulykke som smadret bilen hennes totalt.

- Jeg er ikke typen som poster personlige eller dype ting på Facebook, men venner, dette er grunden til å feste barna godt fast i et barnesete hver gang, skriver hun på Facebook.  

På mandag skulle Jenna Casado Rabberman bare innom butikken på vei hjem for å kjøpe melk, etter å ha hentet sin tre år gamle sønn i barnhagen. I bilen hadde hun også den lille sønnen sin på seks uker.

- Vi var bare minutter unna hjemme. En annen bil kom slentrende og kjørte rett inn i oss. Man tror aldri det kommer til å skje en selv. 

- Guttene mine kom unna uten en skramme, men ambulansesjåføren sa at det kunne gått skikkelig galt hvis jeg ikke hadde brukt to minutter på å sette guttene ordentlig fast i setet, skriver en rystet Jenna Casado Rabberman.

Det er dette bildet av de to barnestolene og den totalskadde bilen som har fått tusener til å reagere. Foto: Jenna Rabberman

Moren delte bilde av den totalskadde Hondaen etter ulykken samt de to barnesetene som hadde holdt barna sikre under det voldsomme sammenstøtet.

Jenna Casado Rabberman er lykkelig for at alle slapp uskadde fra ulykken. Hun mener at man må huske på hvor viktig det er å spenne barna godt fast, uansett hvor slitsomt det enn måtte være:

- Selv når de skriker fordi selene sitter stramt. Selv når de klager over spennet over brystet eller at de ser bakover. 

- Jeg postet egentlig kun dette til familie og venner, men nå håper jeg at dette innlegget kan redde liv, hvis det kan få folk til å tenke seg om en ekstra gang, skriver Jenna Casado Rabberman på Facebook.

Siden moren delte det skremmende innlegget tirsdag, er budskapet hennes gått viralt. Mer enn 262.000 mennesker har reagert og delt advarselen hennes.

Les hele Jenna Casado Rabbermans advarsel til foreldre nedenfor: