Nabobarna blir tatt i å ødelegge 4-åringens dekorasjoner: Da gir faren dem en leksjon for livet

23/10/2023 19:00

redaktion

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Etter at en gruppe barn i nabolaget ødelegger en liten jentes Halloween-dekorasjoner, bestemmer faren hennes seg for å lære dem en lekse for livet.

Etter at en gruppe barn i nabolaget ødelegger en liten jentes Halloween-dekorasjoner, bestemmer faren hennes seg for å lære dem en lekse for livet.

For mange barn er høstens største attraksjon å feire Halloween.

Gresskar blir skåret ut, kostymer kjøpt og spøkelseshistorier fortalt.

De aller fleste barn opplever at det å leke triks er en god måte å fordrive tiden på. Så mange familier bestemmer seg for å pynte rundt inngangsdøren til huset deres.

De ødela familiedekorasjoner

Imidlertid ble en familie i USA veldig skuffet da noen gutter i nabolaget bestemte seg for å ødelegge dekorasjonene sine.

Guttene kastet gresskar stående foran døren, brøt den, så løp de raskt vekk. Heldigvis la husets herre merke til dem og bestemte seg for å lære dem en lekse for livet.

Faren løp etter dem

Da faren til barna som bor i huset så hva som skjedde, løp han etter guttene. Mens datteren hans, tydelig skuffet over situasjonen, så på og spurte hvorfor noen ville gjøre noe så ekkelt.

Mannen forklarte da at guttene måtte tilbake til stedet og rydde opp etter seg, og han tok kontakt med både politiet og foreldrene deres. Da en av guttenes mor kom, ba hun om unnskyldning for det de hadde gjort.

"Alt er bra. Jeg mener, de kommer ikke til å bli skadet for det, men jeg ville virkelig vise dem at det ikke er greit i det hele tatt. Barna mine malte og skar ut disse gresskarene. De passet på dem hver dag. De er fire år gamle, de er virkelig små barn, og nå er alt fullstendig ødelagt," forklarte faren deres.

Guttene ba om unnskyldning for det de gjorde og forhåpentligvis lærte de noe av hele situasjonen.

Han fikk ros for måten han oppførte seg på

Farens handlinger ble verdsatt i positive kommentarer på YouTube.

- Dette er akkurat det som burde vært gjort.

"Flott jobbet denne pappa!!!! Og jeg er sikker på at disse guttene ikke gjorde dette for første gang. De gjorde det altfor fort. Men la oss håpe det var siste gang.»

"La oss håpe de lærte av konsekvensene som skjedde med dem, noe som ikke skjer veldig ofte i disse dager."

Under kan du se klippet.