Naboene hørte henne skrike: Da politiet ankom begynte de å le

06/09/2021 09:14

Emma

Viralt
Da en kvinne plutselig skrek høyt, bestemte naboene seg for å ringe politiet. Da de ankom, begynte de å le

Hollie Hunter fra Skottland ble skremt av en edderkopp på sengen sin og begynte å skrike. Det fikk naboene til å ringe politiet fordi de trodde hun ble overfalt av en inntrenger eller hadde falt ned trappen.

I håp om at de kunne hjelpe Hollie, ringte naboene politiet, som de forklarte om skrikene hennes. Kort tid etter møtte politiet opp i to store biler rundt klokken 22.20 mandag denne uken.

Heldigvis for Hollie ble ikke offiserene sinte da de dukket opp og fant ut hva som forårsaket skrikene hennes. Faktisk var de så søte å fjerne edderkoppen som tilsynelatende hadde skremt henne.

"Jeg hadde nettopp brukt 40 minutter på å bli kvitt en møll og så komme tilbake til soverommet mitt og finne en gigantisk edderkopp i sengen min. Jeg vil ærlig si at det var på størrelse med håndflaten min, sier Hollie til Edinburgh Evening News.

– Jeg kastet bøker på den, og da den løp ned mot meg, skrek jeg og begynte å løpe inn i forskjellige rom. Jeg tror jeg skrek og gråt og lagde så mye støy at naboen min trodde jeg ble overfalt, fortsatte hun.

Da det, minutter senere, ringte på dørklokken hennes, antok hun at det var stefaren hennes som kom for å hjelpe. Det var det imidlertid absolutt ikke. På den annen side sto en hel rekke stridende offiserer ved døren hennes.

"Jeg så gjennom kikkhullet og kunne se fem politimenn som sto der. Jeg åpnet døren min, og før de kunne si noe, gråt jeg bare: "Jeg er så lei meg. Det er en edderkopp under sengen min, og jeg er så redd!», fortsatte hun.

Etter å ha funnet ut at det ikke var noen andre enn henne og edderkoppen i leiligheten hennes, valgte offiserene, som tok alt med en latter, å bidra til å fange edderkoppen.

«Mens de fortsatt holdt sengen min oppe i luften, ruslet edderkoppen inn i gangen. En av offiserene plukket den opp med hånden og tok den med seg ut. Dog ikke uten å le av meg», sa Hollie.

Hollie bestemte seg deretter for å dele sin historie på Facebook, og dette innlegget endte opp med å gå viralt. I skrivende stund har den blitt delt 22 000 ganger og har fått 7600 likes.

"Noen andre som skrek så høyt i går kveld av en edderkopp som kryper under sengen og en møll på rommet sitt at naboene deres ringte politiet? Nei? Bare meg, da?"

«Har aldri vært så redd i hele mitt liv. Så glad de så det fra den morsomme siden og kvittet seg med den nevnte edderkoppen. Tror det er på tide å få hjelp med fobiene mine», skrev hun i innlegget.