Natalie kikker på sidemannens skjerm på flyet - ser at han skriver en melding om henne

03/07/2017 13:00

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Da Natalie skulle med flyet opplever hun at mannen på setet ved siden av henne sitter og skriver en melding om henne og tar bilder av henne.

Natalie Hage trodde at hun skulle ut på en helt vanlig flytur til Los Angeles, men den tok en dramatisk vending.  

Etter at hun hadde tatt plass på flysetet sitt begyndte mannen ved siden av henne å sukke høylydt og sitte urolig. 

Det skriver Daily Mail.

Da det hadde gått omkring 20 minutter oppdaget Natalie Hage at mannen satt og skrev meldinger om henne på mobilen sin, og han snudde tydelig telefonen vekk fra henne. Men hun så dem likevel. 

Natalie tok bilde av sidemannens telefon mens han var i gang med å skrive om henne.

– Han skrev meldinger om meg, og jeg er nesten helt sikker på at han tok et bilde av meg, sier Natalie Hage på sin Instagram-profil.

Natalie Hage er plus size-modell og hadde betalt 70 dollar i tillegg til billetten for å få ekstra beinplass på turen til L.A., men følte seg slett ikke velkommen av sin medpassasjer. 

Spist en mexicaner

Meldingene var ondskapsfulle og mannen hånte Natalie Hages vekt. Mottakeren av meldingene var en kvinne som heter Linda, og hun deltok i mobbingen og kom med like spydige svar. 

”Forhåpentligvis har hun ikke spist mexicansk mat”, skrev Linda til mannen, som så svarte: ”Jeg tror hun har spist en hel mexicaner”. 

Mannen skrev til Linda at han kom til å etterlate merker på vinduet etter å ha blitt presset opp mot veggen av sin overvektige medpassasjer.  

Natalie Hage tok imidlertid selv bilder av situasjonen som viser at det var nok av plass. Hun mener til og med at mannen selv presset sine albuer inn på hennes side av flysetet. 

Natalie Hage

Fat shaming på daglig basis

Natalie Hage konfronterte til slutt mannen som skrev de slemme og hatefulle meldingene om henne. Men han nektet for å ha skrevet dem. Da hun gjentok dem innrømmet han det imidlertid og ba om undskyldning. 

Dette er hverdagen for overvektige mennesker, forklarer plus size-modellen, men Natalie Hage har til gjengjeld fått masse støtte på sosiale medier.