Naturen ‘begeistrer’ Mathias: "Det er deilig å få en gren i rumpa"

04/03/2022 09:32

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Svenske Mathias foretrekker å tilbringe tiden i en skog iført "adams kostyme".

Mathias Risberg beskriver seg selv som en «drifter».

Han har frivillig valgt å leve som en hjemløs person - som mange driftere gjør - men den store forskjellen er at hans hjem ikke er veiene, men skogen, og når ja...Da er han nesten alltid naken også.

Mathias er seksuelt tiltrukket av skogen, og naturen gjør han kåt.

Foto: Youtube

«Jeg lever som en drifter. Jeg møter mange forskjellige venner som jeg reiser med. Jeg hjelper til på gårder og synger i byen. Hvis jeg ikke finner et sted å sove, må jeg finne et par pappesker. [...] Jeg har et veldig lykkelig liv. Du er som en konge, rett på gata,» forklarte Mathias om livet sitt til Aftonbladet

Mat kan han vanligvis finne i søppelkasser og beholdere, og her er bananer, muggost og yoghurt noen av favorittene.

«Folk kaster ut så mange ting. Jeg elsker bananer og muggost. Yoghurt er også mega hyggelig. Hvis du finner ti Brämhults (ed. Juice) med utløpsdato neste dag, er det bare wow. Da må du drikke dem, og det blir litt av en folkefestival,» forklarte han til Aftonbladet.

I tillegg til å rote rundt og løpe rundt, får han bokstavelig talt tid til å gå ved å være "i ett med naturen".

«Naturen er seksuell. Det multipliserer hele tiden. Jeg klemmer et tre og lager sexlyder. For meg er det fascinerende å oppleve det,» forklarer han, og legger til at han får en «naturlig orgasme» av å være seksuell med for eksempel et tre.

Foto: Privat

En annen "aktivitet" som gir ham glede er å lage "nummer to" i naturen. Som han har uttalt:

"Jeg elsker å gjøre det. Jeg gjorde det flere ganger i går. Det er mer organisk. Fordi du planter det du spiste tilbake. Da er det flott å få en gren i rumpa. [...]"

Et videoinnlegg om Mathias kan ses nedenfor ved å trykke på «se på YouTube».

*OBS: Videoen inneholder nakenhet.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.