Nesten alle er i sjokk når de ser faren velge hunden over sønnen: Når folk ser på videoen, skjønner de umiddelbart hvorfor

07/07/2023 13:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Folk slipper kjeften når de lar øynene hvile over videoen.

En hjertevarmende video på den populære plattformen TikTok, delt av brukeren Luz Elena, tar verden med storm i skrivende stund.

Men du kan forstå det når du lar øynene hvile over videoen.

Videoen, som du kan se nederst i artikkelen, viser en far som går nedover gaten med sin lille sønn i hånden, mens han bærer en grå Pit Bull i armene.

Og videoen, med tittelen «Kjærlighet til dyr: Når hunden prioriteres fremfor barnet», har vært utgangspunkt for en diskusjon om far hadde rett eller galt i å bære hunden i stedet for barnet.

I videoen kan man se guttens mor gå bak dem og trekke en trehjulssykkel med en stor boks. Noen av brukerne har humoristisk kommentert at gutten ble "tvunget" til å gå fordi moren hans hadde "stjålet" sykkelen hans.

Andre brukere la ikke skjul på sine alternative forklaringer på hvorfor faren bar sin store hund i armene:

– Det er faktisk supersøtt. Fortauet er sannsynligvis for varmt for hundens poter, så han bærer det.

Men det stopper ikke her.

De fleste kommentarene var rosende for faren. Mange skrev at han viste stor kjærlighet, ansvar og omsorg:

– Han viser stor empati og ansvar overfor kjæledyret sitt og sønnen sin ved å ta ham i hånden. Tusen takknemligheter, skrev en bruker, mens en annen la til:

"Flott pappa. Jeg ville ha gjort det samme. Barnet har på seg sko, men hunden er det ikke. Det ser også ut til å være varmt. Dessuten var moren hans til stede, så kanskje han ville dra."

Så langt har den rørende videoen blitt sett svimlende 5 millioner ganger.

Det er oppmuntrende å se hvor medfølende visse mennesker kan være mot dyr og deres velvære.

Og denne videoen har tydelig vist at det er en sterk forståelse for å ta vare på våre firbeinte venner og sikre deres komfort og velvære.

Du kan se videoen nedenfor:

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.