Ni år etter bryllupet åpnet paret den viktigste bryllupsgaven.

24/06/2021 09:43

Emma Sletta

Viralt
Det var hele ni år før Brandon og Kathy åpnet den siste gaven fra bryllupet. Det var imidlertid den viktigste gaven av dem alle.

Da Kathy og Brandon Gunn, fra Ohio, USA, gikk med på hverandre for ni år siden, fikk de en helt spesiell gave av Kathy Gunns tante Alison.

Men i motsetning til alle de andre bryllupsgavene det smittede paret fikk på sin store dag, ble denne pakken ledsaget av et mystisk budskap: 'Ikke åpne denne gaven før du har ditt første argument'.

Paret følte seg ikke klare til å åpne pakken med en gang, men de gjemte den i ni år, tre bevegelser og fødselen til barna sine.

"Jeg tror ærlig talt at vi begge prøvde å unngå å åpne gaven fordi det ville symbolisere at vi hadde mislyktes," sier Kathy Gunn i et populært innlegg på sin Facebook-side Love What Matters.

Hun sier at både hun og mannen tenkte godt på når tiden virkelig var inne for å pakke sammen gaven:

– For oss ville det betydd at vi ikke kunne finne ut hvordan vi skulle få ekteskapet til å fungere. Så det tvang oss til å tenke gjennom alle situasjoner. Var det virkelig på tide å åpne pakken? Hva om dette ikke er vår verste kamp?"

Kathy og Brandon Gunn var sikre på at gaven var en slags redningsvest de kunne benytte seg av da det oppsto et alvorlig problem i ekteskapet. Og de hadde liksom rett.

Da paret endelig åpnet pakken ni år senere, hadde de allerede knekt koden for et godt ekteskap: de hadde lært å være tålmodige med hverandre, inngå kompromisser, løse konflikter og samarbeide.

Tantens pakke skjulte en enkel oppskrift for å drepe et dumt argument - men for å overvinne de store problemene i forholdet, hadde de lært på egen hånd ved å vente på å åpne pakken.

 

Gaven besto av penger og en melding til hver av dem.

I hvert budskap fortalte tante Alison hvordan pengene ville bli brukt i tilfelle en krangel i ekteskapet. Brandon Gunn skulle gå ut og kjøpe blomster og en god flaske vin til sin kone, mens Kathy Gunn ble rådet til å bruke pengene på god mat. ikke dårlig!