Øynene hans sier alt: "Åpen opp døra!"

31/10/22 07:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvinne ble sjokkert da hun så ut av bilvinduet mens hun var fanget i en trafikkork. Her sto en leende mann med en machete og banket på.

En skremmende video viser en leende mann bevæpnet med en machete som prøver å kapre en bil som var fanget i en trafikkork.

TikTok-brukeren Ash Massacre gikk viralt etter å ha delt videoen der hun er passasjer i en bil som ble fanget i en trafikkork ved Deception Bay i Queensland 24. Oktober.

Videoen viser en mann bevæpnet med en stor machete som nærmer seg bilen. På passasjersiden banker han på vinduet med våpenet mens han «høflig» spør om de vil slippe ham inn i bilen.

Mannen som virker manisk eller høylytt på dop ler mens han sier det, noe som bare gjorde menneskene i bilen enda mer redde.

Det skriver Daily Star.

Han ble imidlertid ikke sluppet inn i bilen, og valget selv om å forlate stedet. Da han gikk fra bilen, fortsatte han å gå gjennom trafikken med den store macheten i hånden.

– Det var veldig skummelt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg ble sittende fast i sjokk, sier Ash i en oppfølgingsvideo.

Hun sa også at de ikke klarte å flykte fra stedet fordi bilen de satt i var omringet av andre kjøretøy.

– Vi hadde stoppet i et lyskryss, og jeg kunne se en fyr gå gjennom det, og jeg tenkte: «Hva gjør han?», sier hun.

Og mannen min sier: 'Wow, han har på seg en machete.' Og han svingte den rundt. Jeg begynte å spille inn fordi jeg syntes det var rart, og søstrene mine ville aldri tro det.

Hun sa at hun "aldri forventet at han skulle komme til bilen." Hun sa også at hun "aldri på en million år" forventet at han skulle prøve å komme inn i bilen.

Politiet i Queensland ble tilkalt til stedet kort tid etterpå, hvor de klarte å pågripe en 21 år gammel mann, som nå er siktet for trusler om vold, innbrudd i motorkjøretøyer og for å ha hindret politiets arbeid.

Den 21 år gamle mannen ble tatt med av politiet og skal etter planen møte i retten i desember.

Søsteren blir ukomfortabel av at paret dusjer sammen.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.