OJ Simpson sjokkerer etter hans død: "De får ikke en krone!"

15/04/2024 18:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
For ikke mange dagene siden gikk den kontroversielle amerikanske sportsstjernen og daværende skuespilleren OJ Simpson bort.

Men allerede nå er det igjen kaos rundt den nå avdøde 76-åringen, der uttalelser fra advokaten hans har sjokkert flere. 

I tillegg til en stor karriere i amerikansk fotball og deretter i Hollywood, er Simpson mest kjent for det som ble kalt århundrets rettssak, hvor han i 1994 ble anklaget for dobbeltdrapet på sin ekskone Nicole Brown Simpson og hennes kjæreste Ron Goldman. 

Simpson ble til slutt frikjent, selv om mange mener han var gjerningsmannen. Og i kjølvannet av hans død skjer det nå en oppsiktsvekkende utvikling rundt eiendommen hans. 

For selv om Simpson ble frikjent, ble han funnet skyldig i et sivilt søksmål av Brown og Goldmans familier og dømt til å betale en erstatning på 33,5 millioner dollar.

Familiene til den avdøde har aldri sett skyggen av de pengene, og hvis det står til Simpsons advokat Malcolm LaVergne, som har ansvaret for testamentet, vil de aldri få pengene. 

«Det er mitt håp at Goldman-familien får null kroner, ingenting. Spesielt dem. Og jeg vil gjøre alt jeg kan som hans personlige representant for å prøve å sørge for at de ikke får noe," sa LaVergne i et intervju med Las Vegas Review-Journal. 

Det er ukjent hvor mye Simpson var verdt da han døde. 

Han døde som følge av flere års sykdom der han led av prostatakreft. 

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.