Olivia forlot leiligheten sin: Fikk et sjokk da hun så ned

24/03/2023 19:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok / @foodbattle2008
Foto: TikTok / @foodbattle2008
En amerikansk kvinne hadde en svært uvanlig grunn til ikke å kunne forlate leiligheten sin.

Olivia Crump har en TikTok-profil (@foodbattle2008) hvor hun deler ulike videoer fra livet og hverdagen hennes. Det er ikke en imponerende stor profil, som også 'bare' har 715 følgere, og de fleste av videoene hennes har blitt sett mindre enn 1000 ganger.

Hun har imidlertid lagt ut én video som har blitt mottatt mye bedre enn de andre og har dermed for øyeblikket nesten to millioner visninger og over 250 000 kommentarer.

I videoen filmer hun ned den utvendige trappen som fører opp til leiligheten hennes, og man kan se at en del av trappen som går fra en etasje til en annen mangler, og det er derfor ikke mulig å komme seg ned.

I videoen skrev hun, "Når utleieren din fjerner trappene uten forvarsel og du er fanget i leiligheten i timevis," og hun fortalte Daily Dot at hun var fanget i leiligheten hennes i omtrent fire timer på grunn av den manglende trappen. , og at det blant annet var et problem fordi hun har en hund som måtte ut for å tisse.

«Det var umulig å komme seg ned uten å klatre over kanten med en stige eller hoppe et godt stykke ned», konstaterte hun og forklarte videre at hun måtte gå på «uferdige trinn» da hun endelig fikk gå under.

"Vi var fanget i nesten fire timer før arbeiderne til slutt sa at vi kunne komme ned og hunden min og jeg måtte hoppe over uferdige trinn slik at jeg kunne slippe henne ut," sa Olivia videre, og utdyper:

"De gjorde dette på to bygninger, så vidt jeg vet, og ingen av oss har hørt et pip fra dem. Jeg kommer ikke til å saksøke dem, selv om jeg er sikker på at jeg kunne, siden det absolutt utgjorde en brannfare . Jeg synes absolutt det er rettferdig hvis de gir oss en slags kompensasjon [...] men det virker ikke som de har tenkt å gjøre det:"

Flere brukere ga da også rett i kommentarene og kritiserte utleier for å ha fjernet trappen uten forvarsel og uten å sørge for alternativ utgang. En bruker skrev: "Definitivt en brannfare. De burde ha fått alle til å evakuere [før] eller laget en alternativ rute."

Foto: TikTok / @foodbattle2008

Flere så imidlertid også humoren i situasjonen, og mange refererte hendelsen til en episode fra det populære barneprogrammet fra 90- og 00-tallet; 'Ed, Edd og Eddy', der Eddys foreldre har fjernet trappa til kjelleren fordi han har fått husarrest.

En bruker påpekte tilfeldighetene og skrev: "Jeg introduserte barna mine for 'Ed, Edd og Eddy' her om dagen, så dette er definitivt morsomt akkurat nå." En annen la til, "Foreldrene mine fjernet [trappen] også," som en referanse til serien.

Andre brukere stilte spørsmål ved om en eventuell sjef ville tro på beboernes begrunnelse for at de ikke kunne komme på jobb, og en skrev:

"Tenk deg å gå på jobb og du må fortelle lederen din at trappen din er stjålet," mens en annen skrev: "*Ringer jobb* 'Jeg kan ikke komme inn i dag, jeg kan ikke komme ut av leiligheten min... det er ingen trapper."