Pappa raser over reglene hans 16 år gamle datter fikk av sjefen sin – bare vent til du se regel nummer 9

08/07/2024 20:00

Emma

Viralt
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Faren ble rasende da han leste de 11 reglene.

Alle er klar over at ledere stiller krav til sine medarbeidere, men noen ganger ser man eksempler på direkte urimelige krav.

En kontroversiell liste med 11 regler som en 16-åring fikk av sjefen sin første dag på jobb, har utløst en stor debatt på nettet.

Faren hennes, som delte brevet på Twitter, var rasende over innholdet, og det har ført til spekulasjoner om disse reglene er over streken, skriver Bored Panda.

Du kan lese reglene nederst i artikkelen.

Mange reagerte med indignasjon på de kyniske reglene i listen.

Andre mente imidlertid at det var viktig å se dette som en viktig lærdom om at arbeidslivet ofte er nådeløst.

En nærmere titt på reglene avslørte at noen av dem inneholdt verdifulle råd for å overleve i en konkurransedyktig jobbverden.

Tonen kan ha vært grov, men de inneholdt også elementer av realisme.

Debatten om denne listen fortsetter, og den reiser viktige spørsmål om hvordan man best kan forberede unge som er nye på arbeidsmarkedet til å håndtere kravene i arbeidslivet.

Mens noen mener at det er viktig å skape et mer positivt og støttende arbeidsmiljø, hevder andre at det er nødvendig å forklare ungdommens realiteter i næringslivet.

Nedenfor kan du lese de 11 reglene og vurdere hva du synes:

1. Livet er urettferdig, bli vant til det!

2. Verden bryr seg ikke om selvbildet ditt. Verden vil forvente at du skal oppnå noe før du er fornøyd med deg selv.

3. Du kommer ikke til å tjene $ 60.000 i året rett ut av skolen, og du kommer ikke til å være visepresident med egen bil og telefon før du har tjent begge deler.

4. Hvis du synes en lærer var tøff, vent til du får en sjef.

5. Det er ikke under din verdighet å snu burgere. Besteforeldrene dine hadde et annet ord for å snu burgere - de kalte det "mulighet".

6. Hvis du roter det til, er det ikke foreldrenes feil. Så ikke klag på feilene dine, lær av dem.

7. Før du ble født, var ikke foreldrene dine så kjedelige som de er nå. De fikk det slik ved å betale regninger, vaske tøy og lytte til hvor kul du synes du er. Så før du redder regnskogen fra herjingene til foreldrenes generasjon, prøv å fikse skapet på ditt eget rom.

8. Skolen din har kanskje kvittet seg med begreper som vinnere og tapere, men livet har ikke gjort det. På noen skoler har de avskaffet dårlige karakterer og gir deg så mange forsøk du trenger for å finne riktig svar. Dette er ikke noe du vil finne ut i det virkelige liv.

9. Livet er ikke delt inn i semestre. Du får ikke sommerfri, og de færreste arbeidsgivere er interessert i å hjelpe deg med å finne deg selv. Gjør det på fritiden.

10. TV har ingenting å gjøre med virkeligheten. I virkeligheten må folk sette fra seg kaffekoppen og gå på jobb.

11. Vær hyggelig mot nerder. Til slutt vil du sannsynligvis ende opp med å jobbe for en.

Foto: Reddit

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.