Pappa skulle kle på babyen, men noe gikk galt - nå ler hele verden av hans feil

02/09/2021 15:43

Emma Sletta

Viralt
privatfoto
privatfoto
Det er ikke helt lett å ta på klær på et lite barn. I hvert fall ikke for denne faren.

Det er mange utfordringer med å bli foreldre. Ikke bare må du finne ut hvordan du skal ta vare på et spedbarn. Det er også ganske mange klær og utstyr som du plutselig trenger å få styr på.

Gemma Louise Davis' mann kan signere det. Hun la ut et bilde på Facebook som viste hva som skjedde da mannen måtte ta på seg sin 10 uker gamle sønn en body.

"Min mann kledde på vår ti uker gamle baby. Jeg kom ned og fant ham kledd sånn! Mannen min sa at han syntes Lennys body var et strålende design fordi den med hans ord hadde innebygde votter sammen med en enkel tilgang til bleieskifte. Jeg kunne ikke slutte å le! Han var så blank om det faktum at bodyen faktisk ble satt feil vei på, og så alvorlig i sin uttalelse. Jeg er så glad for at jeg fikk tatt dette bildet ...», skriver hun til den lille bommen.

privatbilde

Bildet har blitt likt mer enn 115 000 ganger og delt nesten 14 000 ganger. I kommentarfeltet strømmer det ut med lignende anekdoter.

"Første gang jeg forlot mannen min med vår nye baby slik at jeg kunne komme til legen for sjekk, kom jeg hjem og oppdaget at han hadde kuttet i nattkjolen hennes med saks fordi han ikke ville bøye armene hennes og så videre," skriver Bob og Christine McMillian.

Claire Rockett skriver:

"Trøst ham med at han ikke er den eneste som har gjort den feilen."

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.