Par finner koffert gjemt i veggen i nytt hjem: Etter at de åpner den, ber folk dem om å flytte ut igjen

02/04/2024 22:33

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Nå må du aldri gjette hva som ligger gjemt i kofferten.

Et uventet funn sendte et par på en overraskende reise da de begynte å renovere huset sitt fra 1960-tallet.

Det som startet som en vanlig oppgradering tok en skummel vending da de kom over en skjult dør på loftet. Bak denne døren skjulte det seg en verden av mysterier som de aldri forventet å utforske.

Den sjokkerende oppdagelsen fant sted da paret åpnet den hemmelige døren og fant en sølvkoffert fra Rimowa. Vintagekofferten, som nå eies av Louis Vuitton, ble funnet bortgjemt som om den forrige eieren hadde forsøkt å skjule den for alltid.

På TikTok delte paret sin fantastiske oppdagelse og håpet å selge kofferten for rundt 2.000 kroner (rundt 17.200 danske kroner) på eBay.

Det var imidlertid ikke bare koffertens merke som fanget oppmerksomheten. Det som gjemte seg inne overrasket ikke bare paret, men også alle som fulgte historien deres.

En mindre Rimowa-koffert avslørte en annen overraskelse da den ble åpnet. På innsiden fant de en skummel vintage lekedukke som vakte oppsikt blant brukerne av sosiale medier.

Til tross for bekymringer fra noen om at innholdet kunne være hjemsøkt, var det faktisk innholdet som stjal rampelyset. Åpningen av den mindre posen avslørte ikke en død kropp eller en vond lukt, men snarere en annen eksklusiv Rimowa-koffert.

Mens noen på nettet rådet paret til å konsultere en eksorsist og flytte ut umiddelbart, var andre mer imponert over den dyre bagasjen. Kommentarer fra brukere av sosiale medier varierte fra skumle anbefalinger til rene uttrykk for misunnelse over det uventede og verdifulle funnet.

En TikTok-bruker rådet paret til å finne "damen som samler hjemsøkte dukker", mens andre uttrykte misunnelse over å ha fått en "gratis Rimowa-koffert." Dermed fortsetter dette husets historie å fascinere og forbløffe mens paret utforsker mysteriene som gjemmer seg bak skjulte dører og uventede funn.

Du kan se videoen der paret gjør det hårreisende funnet her: