Par tok DNA-test: Det kostet dem forholdet

04/05/2021 11:00

Emma

Viralt
En DNA-test kan være en morsom gave til noen som liker å vite noe som slektstreet hans. Men de risikerer også å avsløre noen ubehagelige sannheter.

TikTok bruker Matilda er en av de personene som har opplevd hvordan en DNA-test kan føre til ubehagelige avsløringer.

Tidligere denne måneden avslørte hun at kjæresten ga henne en DNA-test til bursdagen sin i september i fjor.

"Ekskjæresten min ga meg et av disse DNA-settene. Min mor ble adoptert, og jeg kjente egentlig aldri min biologiske far," sa hun.

" Så jeg var mest interessert i helseinformasjon, for å se om det var noe å være klar over."

Da han kjøpte en DNA-test for Matilda, bestemte ekskjæresten seg også for å kjøpe en for seg selv da de ble tilbudt.

"Så da vi fikk resultatene tilbake en måned senere, gikk jeg gjennom listen over genetiske slektninger som den eneste personen jeg vet at jeg er i slekt med er moren min."

 

"Og jeg rullet ned og vendte meg til kjæresten min på et tidspunkt og sa: 'Hei, dette er ganske kult. Jeg er lik en person med samme navn som deg. "

"Og det var slik jeg fant ut at jeg var sammen med min andre fetter," avslørte hun.

I en oppfølgingsvideo forklarte Matilda, som nå har skilt seg fra kjæresten, hvordan DNA-leverandøren trodde de var i slekt da de sannsynligvis delte oldeforeldre.

Testresultatene fikk Matilda til å forske på sin biologiske fars side av familien. I denne forbindelse fant hun ut at en slektning hadde laget en familierapport som dateres tilbake til 1500-tallet.

«Basert på informasjonen fra denne forskningen, så vel som den høye prosentandelen av DNA som ekskjæresten min og jeg delte, er jeg faktisk ganske sikker på at vi er slektningen som er relatert gjennom oldemoren min,» sa hun.

 

Videoen har fått mer enn 540 000 visninger og har fått folk til å dele sine egne erfaringer med livsendrende DNA-tester.

"Min tante og onkel fant ikke ut at de var slektninger før de hadde vært gift i nesten 10 år," skrev en bruker, mens en annen skrev: "Lol, samme her. Jeg datet en slektning og gikk på skole med noen i to år før jeg fant det ut.

"OMG. Jeg ville dø på stedet», skrev en tredje bruker.