Passasjerene ble overrasket over å se en hund gå ombord på flyet: Reaksjonen deres sier alt

16/11/2023 18:00

redaktion

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Reaksjonen til passasjerene sier alt.

Hunder og flyging ser ofte ut til å være en uforenlig kombinasjon, i hvert fall når man ser på hvordan de vanligvis transporteres av de fleste flyselskaper.

De legges ofte i transportkasser sammen med resten av bagasjen i flyets lasterom. I denne sammenhengen behandles hunder mer som objekter enn som følende vesener.

Men denne hendelsen endrer det. 

Videoen viser Maki, hovedpersonen til hundene, gå nedover flyets midtgang mens den blir ledet av eieren, mens ingen av passasjerene virker påvirket av synet. 

For selv om alle øyne er rettet mot hunden, etter bildene å dømme, ser passasjerene bare ut til å bli overrasket og glade over å møte en hund om bord i flyet.

Videoen, spilt inn og delt av singer-songwriter @matu_prod i samarbeid med @flytogether, avslører også mange av passasjerene som smiler til Maki og noen tar til og med bilder.

Låtskriverens samarbeid med flytogether har også som mål å sikre at hunder i alle størrelser kan bevege seg fritt i kabinen sammen med sine eiere.

«Flyselskaper sier at de ikke aksepterer hunder fordi de kan plage passasjerer», heter det i teksten i videoen, som ser ut til å motbevise ethvert argument med passasjerenes reaksjon.

Spørsmålet melder seg: Kommer det en dag da alle flyselskaper lar hunder reise i kabinen med eierne sine?

Se den hjertevarmende videoen nedenfor:

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.