Passasjerene forstår ikke hvorfor flyvertinnen slår på bagasjehyllen: Plutselig får de en overraskelse

11/08/2021 09:11

Emma Sletta

Viralt
Denne flyvningen utviklet seg til en helt annen flyvning enn de fleste er vant til – og det hele startet med at en flyvertinne banket på bagasjehyllen.

De fleste kan signere at noen flyreiser er mer minneverdige enn andre - enten av de gode eller dårlige grunner.

Mange har opplevet et fly som var preget av kraftig turbulens, og derfor ikke ikke glemt det. Det kan imidlertid også være av positive grunner at du ikke har glemt en flytur. For eksempel kan piloten ha gjort en underholdende vits eller en god landing.

Hadde du vært på denne flyturen, ville du heller ikke glemt det, med garanti. Tvert imot, det ville ha vært et minne for livet.

Etter at alle passasjerene satte seg ned i setene sine, gikk en flyvertinne rundt mellom dem. Hun fikk det til å se ut som om hun var ferdig med det siste før avreise, men plutselig begynte hun å banke på bagasjehyllen.

Rett etterpå begynte de andre flyvertinnene på flyet også å følge den melodiske banken. Kort tid etter var hele flyet fylt med klapping og sang fra passasjerene.

Plutselig spiller det tyske bandet VoXXclub opp hele flyet. Det viser seg at de var om bord i flyet da de var på vei til Blumenau, hvor de skulle spille på Oktoberfest.

Hele bandet, men også alle i flybesetningen samt en stor del av flyets passasjerer, sang med til 'Rock Mi'. Og man kan tydelig mærke at stemningen er helt topp.

Et bandmedlem finner en mikrofon koblet til høyttalersystemet på flyet, som han naturligvis bestemmer seg for å bruke til å synge med. Du kan se hele videoen nedenfor: