Paul bor i et hus som veier 27 kilo: Vent til han åpner døren

07/11/2022 09:33

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Huset er designet til å ha bak på en sykkel, som Paul drar full nytte av.

Hvem sier at hus skal være laget av murstein og støpt fast i bakken? Ikke Paul Elkins fra USA. Han har snudd opp ned på ideen om et hus og har bygget et bærbart hjem som får folk flest til å gape.

De siste årene har den kreative huseieren syklet rundt i hjemlandet med sitt 27 kilo tunge letthus som tilhenger. Huset, som er laget av plast, papp, skruer og teip, har vært rørende billig å montere. Rundt 1000 kroner har det kommet opp til.

Til tross for at mange beskriver Pauls hjem som ekstremt trangt, er husets eneste beboer ganske fornøyd med livet i huset hans, som er på størrelse med et luksuriøst hundehus.

Fra utsiden ser det ikke ut som Pauls hus kan inneholde noe nyttig, men virkeligheten er annerledes. Når eneboeren inviterer deg inn, blir folk vanligvis sjokkert.

Foto: Youtube

Det er både kjøkken med komfyr og vask, soverom med seng, bokser for oppbevaring, led-belysning og takvindu. Men det lille hjemmet krever at du holder god orden og tenker praktisk.

Paul føler ikke at han mangler noe i huset sitt. Det er særlig friheten i det bærbare hjemmet som appellerer til Paulus.

– Dette gir nye muligheter til å komme seg rundt, reise og leve. Du har ikke bilforsikring og trenger ikke å betale for boligforsikring, forklarer Paul Elkins.

Den anti-materialistiske mannen anbefaler andre å bygge sitt eget bærbare hjem, spesielt hvis pengene er små og eventyrlystne ånd er stor.

Kom med inn i Paul Elkins hjem i denne YouTube-videoen: