Personalet avslører: Derfor skal du alltid be om kvitteringen på McDonald's

04/10/2017 12:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et mystisk McDonald’s-triks bekreftes nå av en tidligere medarbeider.

Er pmmes fritten din litt for myk og lunken, og burgeren nesten kald når du får utlevert måltidet ditt på McDonald’s, så er det nå gode nyheter til deg.

I England har den britiske McDonald's-medarbeideren Kamran Adan nemlig avslørt hvordan du tilsynelatende   alltid kan sikre deg et varmt og ferskt måltid hos burgergiganten. Det skriver Mirror.

Adan har tidligere jobbet på McDonald’s i London, og der fantes der ifølge Kamran Adan en ’hemmelig’ bestilling, som alltid sikrer en fersk burger og sprø pommes frittes.

Det krever bare at du husker å be om kvitteringen når du har bestilt.

Å be om kvitteringen rett etter du har bestilt, er nemlig en intern McDonald’s-kode for at man ønsker helt fersk mat. 

Grunnen til denne hemmelige bestillingsmuligheten skyldes muligvis såkalte ’mystery shoppers’ - hemmelige ansatte som drar rundt til forskjellige restauranter og kontrollerer at kravene til service og kvalitet blir oppfylt.

Prøv å be om kvitteringen neste gang du kjøper en Big Mac. Foto: Shutterstock

Deretter bedømmer de restauranten og gir den en karakter - alt etter oplevelsen.

Da hver eneste McDonald’s-restaurant ikke overraskende ønsker å få en god karakter, prøver de så godt de kan å ’please’ hemmelige mystery shoppers, som ikke opplyser hvem de er når de kommer til en av burger-empirets mange restauranter.

En liten detalj kan gi et hint om at en McDonald’s-medarbeider er i ferd med å betjene en mystery shopper, da de alltid må spare på kvitteringen for å få refundert penger for maten. 

Neste gang trangen til frityr-fristelser fra den gyldne måken melder seg, så er det jo verdt å prøve om trikset også virker her i Norge.