Politimannen ber kvinnen åpne bagasjerommet sitt - det kameraet fanger opp sprer seg nå på nettet som ild i tørt gress

14/09/2017 15:00

Anniken Hauge

Viralt
En kvinnelig bilist fikk seg en stor overraskelse da hun forleden dag ble stoppet av en politimann.

- Åh nei.

Det tenkte amerikanske Chy-Niece Tacker da hun i starten av denne måneden var på vei til et jobbintervju og ble stoppet av politiet - en opplevelse som den unge kvinnen har delt på Facebook

Den amerikanske kvinnen fra Richmond i Virginia, hadde akkurat hatt bilen på verksted, men politimannen kunne meddele at begge bremselysene på bilene hadde gått. 

Det synes den unge kvinnen var for mye å takle, da hun nettopp hadde betalt for å ha bilen på service, og verkstedet krevde over 4000 kroner for å utføre en test av bilens elektriske system.

Den forklaringen falt ikke i god jord hos politiet. Men i stedet for å finne frem blokken for å skrive en bot, valgte betjenten å gjøre noe helt annet som gjorde Chy-Niece helt målløs. 

Da politimannen hørte bilistens forklaring, ba han henne om å åpne bagasjerommet. Foto: Facebook/privat

- Han ba meg om å åpne bagasjerommet. Han sjekket lyset i bagasjerommet og slo på de, men de virket ikke. Så ba han meg å åpne panseret, så han kunne sjekke bilens el-system, skriver Chy-Niece Tacker på Facebook.   

Politimannen mente at det ikke skulle koste såpass mye å få fikset bilen, så han tok derfor selv en titt på den.

I stedet for at straffe bilisten gikk politmannen i krig med å ordne bilens bremselys. Foto: Facebook/privat

- Han kunne like så godt ha gitt meg en bot, men politibetjent Jenkins trådte ut av rollen som politimann og ble til en mekaniker, for å gjøre meg mer sikker, skriver den unge kvinnen på Facebook i et innlegg som er delt nesten 95.000 ganger.

Se selv hele Chy-Niece Tackers innlegg nedenfor: